Skjermbilde 2020-04-06 kl. 15.44.38

 

 

 

Markedsføringsforeningen i Oslo

MFO er en bransjeforening for engasjerte markedsførere som ønsker å bli bedre - sammen! Uavhengig av hvor i bransjen du jobber eller hvor i karrieren du befinner deg er vårt mål å gi deg det du trenger for å holde deg faglig oppdatert, samtidig som du har det gøy på veien.

MFO skal være en arena for nye og gamle stemmer, sparring, debatt med et hint av underholdning. Vi tror nemlig at du med 4000 markedsførere i ryggen blir både litt tryggere og mye tøffere i din jobb!

Gjennom månedlige MFO frokostmøter med en miks av dagsaktuell og evigung tematikk, samt våre kjente og kjære gjengangere som Kanalbattle, Bransjepuls og MFO Case skaper vi en arena for nettverksbygging på tvers av bransjen.

Vi jobber også for å tilrettelegge for digital videreutdanning av markedsførere gjennom nyttige artikler, matnyttige kurs, spennende webinar og konkrete case på MFO.no. Fag skal være tilgjengelig for alle engasjerte markedsførere som ønsker å lære mer og det skal være gøy å bli bedre!

MFO har i dag over 4000 medlemmer, fra store og små markedsavdelinger til byrå, gründere og studenter. Men vi har selvfølgelig plass til flere, meld deg inn her. 

 

Etablert 1915

Visste du at Markedsføringsforeningen i Oslo er over 100 år gammel? (Say what?!) Les mer om MFO sin histore her

 

Finner du ikke leter etter?
MFO driftes av tre ansatte fra vårt kontor sentralt i Oslo. 

Ta kontakt 

2019aug.12_1521_MFO_STYRE2019_LR_8123667_Krookstagram

Med MFO og 4000 markedsførere i ryggen blir du en bedre markedsfører!

 

Få med deg MFO Frokostmøte minimum 1 gang i måneden, Kanalbattle, MFO Case, Tidlig på’n og Bransjepuls for å nevne noe! Som medlem får du også tilgang til MFO Innsikt hvor du kan se opptak av alle tidligere foredrag, når og hvor du vil. 

Bli medlem

 

Samarbeidspartnere

MFO eksisterer takket være våre engasjerte medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle sponsorer, partnere eller andre som ønsker å samarbeide med oss om å lage det beste tilbudet for Oslos markedsførere.

Mer om våre samarbeidspartnere

MFOxAVIA _ Highres (1 of 31)
 

Styret

MFO drives av et meget operativt styre bestående av elleve markedsførere fra ulike deler av bransjen. 

Styret i MFO

2019aug.12_1617_MFO_STYRE2019_LR_8123920_Krookstagram