Bli medlem

Ledig stilling:

Marketing Manager i Askeladden & Co

Skjermbilde 2021-03-31 kl. 10.44.06-kopi-1

 

 
  • 100% stilling
  • Fast ansettelse
  • Oslo eller Bergen
  • Søknadsfrist: løpende

 

Marketingteamet i Askeladden & Co fungerer som markedssjefer og markedsavdelingen for selskapene i Askeladden-systemet, som betyr at vi jobber med mediestrategi, kommunikasjonsstrategi, reklameproduksjon og mediekjøp i digitale og analoge kanaler.

 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Askeladden & Co?

 

Tim Nilo, Partner Marketing:

Hva gjør det kulere å jobber i Askeladden & Co enn hos andre?

Å være en del av marketingteamet i Askeladden passer for deg som liker høyt tempo, raske beslutninger, ingen hierarkier og det å ha en stor påvirkningskraft på de kommersielle resultatene til selskapene du jobber med.

Det som nok oppleves som kulest i Askeladden er eierskapet og tilliten du får fra CEO´ene i de ulike selskapene du jobber sammen med, og at det er kort vei fra jobben du gjør i hverdagen og ideene du setter i live til du ser effekten av dette i praksis. Det er også veldig kult å se selskapene vokse fra ingenting og til bransjeledere i løpet av kort tid.

Alle ansatte inviteres også med til å investere i alle selskapene våre fra scratch, noe som gjør jobben ekstra meningsfylt fordi du også er med å skape verdier for deg selv og alle kollegaene dine.

 

Hva slags mennesker jobber i Askeladden & Co?

I Askeladden og i ledelsen til selskapene våre jobber det nå en bukett bestående av i underkant av 100 mennesker fra alle deler av næringslivet; tidligere forretningsfolk, analytikere, markedsførere, utviklere og folk fra finans for å nevne noen. Alle sammen med ambisiøse mål for seg selv, selskapene de jobber i og huset generelt. Samtidig er vi også en gjeng som tar oss selv særdeles lite høytidelig, verdsetter det å trives og ha det gøy på jobb og at vi bryr oss om hverandre.

Marketingteamet, som du vil være en del av, brenner for å skape reell forretningsverdi for selskapene våre, og er nok over gjennomsnittlig opptatt av å levere både effekt og effektivitet i det vi gjør. Mange av oss har tidligere jobbet i byrå, en del kommer fra publisist- og annonsørsiden, mens noen kommer rett fra skolebenken.


 

Hva kan en ansatt forvente av deres miljø og kultur?
I marketingteamet, og i Askeladden for øvrig, er vi en gjeng som stiller høye krav til oss selv og de rundt oss. Vi legger mye stolthet i å være ledende innenfor de fagområdene vi representerer og etterstreber alltid å finne nye, bedre og mer effektive måter å løse marketingoppgavene på. Så på mange måter har vi definitivt en prestasjonskultur hos oss. Samtidig er vi også veldig opptatt av å sammen skape en arbeidsplass hvor vi alle trives, og stikkord på dette er godt samarbeid hvor alle hjelper hverandre, mye humor og takhøyde, hyppige sosiale aktiviteter og at vi alle tar vare på hverandre og vil hverandre vel.

 

Les mer om stillingen og søk her! 

Skjermbilde 2021-03-31 kl. 10.22.07

 

 

Askeladden gir meg muligheten til å skape synlig verdi hver eneste dag. Vi jobber tett med daglig leder i selskapene våre, og gjør kun aktiviteter som har stor impact. Dette sammen en skikkelig godgjeng bestående av dyktige folk i marketing!

- Ole Kristian Eikenæs, Marketing Manager og ad.tech spesialist