Ledig stilling: 

CRO-spesialist

 

Fullstakk2

 

 

 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Fullstakk? 
 
Hva gjør det kulere å jobbe i Fullstakk enn hos andre?
I Fullstakk er vi en gjeng med nørder (Spesielt på CRO-teamet) som liker å lære nye ting, og liker å lære bort til hverandre. Vi har fagutviklingstid sammen og hver for oss hver uke, og lav terskel for å diskutere fag utenom den avsatte tiden. I tillegg har vi et sjukt fett arbeidsmiljø!
 
Hva slags mennesker jobber i Fullstakk?
I CRO-avdelingen får du jobbe med Mustafa, som i tillegg til å være analytiker og CROer også kan bokse. Du får jobbe med Joakim, som kombinerer Fullstakk-jobben sin med å utdanne seg til Frontend-utvikler (og var Norges sterkeste mann i 2016). I tillegg får du jobbe med Marie, som skrur bil på fritiden. I tillegg finnes det rundt 22 andre kule folk i selskapet, som gleder seg til å bli kjent med deg.
 
Hva kan en ansatt forvente av deres miljø og kultur?
I Fullstakk finner du et ganske ungt miljø med mange digitale hoder. I tillegg finner du folk fra alle verdenshjørner, som snakker mange forskjellige språk (men vi arbeider på norsk og engelsk). Vi har en relativt lik kjønnsfordeling, og er ordentlig for at du skal ha en god work/life-balance. (Vi har fleksitid og avspasering og deler bilder av kidsa våre på Slack) 
 
Vi er opptatt av å gjøre morsomme ting både på jobb og fritiden, derfor har vi regelmessige sosiale greier, og troa på å ha lave skuldre på jobb. (Niklas deler vitser, og vi deler ut kudos til ukas flinkeste folk hver fredag)

 

Les mer og søk her!