Bli medlem

Ledig stilling: 

Tekna søker Rådgiver, studentarbeid

 

 
  • Fulltid
  • Fast ansettelse
  • Oslo
  • Søknadsfrist: 08.08.21

 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Tekna?

Hva gjør det kulere å jobbe i Tekna enn hos andre?

I Tekna jobber vi for 88 000 medlemmer og ca. 4000 tillitsvalgte som brenner for faget sitt. Vi er Norges største masterforening, og har medlemmer med bakgrunn i naturvitenskap og teknologi. Våre medlemmer er viktige for utviklingen i samfunnet. For oss som jobber i Tekna som bistår, støtter og sparrer med disse kloke hodene oppleves det meningsfullt å komme på jobb.

Et av våre viktigste satsningsområder er å verve og bevare studentmedlemmer. Våre student-tillitsvalgte har ansvaret for den lokale aktiviteten og tilbyr studentene både sosiale og faglige arrangementer på studiestedene. Du blir deres viktigste bindeledd og skal hjelpe dem til å lykkes. Du får 13.000 studenter å spille på. Disse er fordelt rundt i hele Norge, og en del i utlandet.

Hva slags mennesker jobber i Tekna?

Vi har en sterk organisasjonskultur hvor det er høy grad av tillit og raushet, og kollegastøtte står sterkt. I Tekna er det stor takhøyde, og vi jobber med kontinuerlig forbedring og innovasjon for å skape nye tjenester og løsninger. Vi er mellom 25 og 70 år, og har en noe større andel kvinner enn menn.

Du kan lese mer om hva noen av våre medarbeidere sier om det å jobbe i Tekna her: https://www.tekna.no/om-tekna/ledige-stillinger/


Hva kan en ansatt forvente av deres miljø og kultur?

Undersøkelser viser at vi jobber i Tekna fordi her er det gode kollegaer, vi jobber etter verdier vi kan identifisere oss med og vi har en meningsfull jobb som bidrar til samfunnsutviklingen. I tillegg har vi mange goder som de ansatte nyter godt av:

  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Sommertid (6,5 timers arbeidsdag) fra 1. mai til 1. september
  • Et aktivt bedriftsidrettslag med bredt tilbud
  • Trimrom til fri benyttelse, med squashbane
  • Subsidiert, super kantine
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling

Les mer om stillingen og søk her! 

Liss Maria Myrvang-Øien

 

 

«Å være studentrådgiver i Tekna er givende og meningsfylt arbeid. Å være så tett på medlemmene, og spesielt de engasjerende studentene er veldig gøy. De kommer med masse gode ideer og finner på mye moro. Å få ta dette videre inn i det daglige markedsarbeidet til Tekna føles veldig riktig da vi tross alt er her for å yte best for medlemmene våre"

- Liss Maria Myrvang-Øien