Bli medlem

Ledig stilling: 

Kommunikasjonsrådgiver i Usbl

 

 
  • 100% stilling
  • Fast ansettelse
  • Oslo, Norge
  • Søknadsfrist: 11.04.2021

 

Som kommunikasjonsrådgiver vil du være med å bidra til at Usbl fremstår som en leverandør av helhetlige bo-opplevelser, og sørge for at Usbl får en tydeligere stemme blant annet innenfor en bærekraftig boligutvikling.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Usbl?

 

Liv Krabbe Kyvåg, Direktør kunde og marked:

Hva gjør det kulere å jobber i Usbl enn hos andre?

Som kommunikasjonsrådgiver i Usbl vil du være en synlig historieforteller både internt og eksternt, og du får muligheten til å sette Usbl på kartet ift temaer innenfor boligutvikling, bærekraft og samfunnsansvar. Dette er en stilling hvor du får brukt dine kreative evner, og være med å sette preg på alt fra Usbl’s videre kulturbygging internt til synlighet i sosiale medier eksternt.

 

Hva slags mennesker jobber i Usbl?

I Usbl har vi et mangfold vi er stolte av, både når det gjelder faglig bredde, kultur og alder. Hos oss møter du både advokater, ingeniører og håndverkere, noe som også speiler det mangfoldet vi møter hos våre kunder og samarbeidspartnere. Det gjør kommunikasjonsjobben enda mer spennende synes vi.

 

Hva kan en ansatt forvente av deres miljø og kultur?
Usbl er kjent for et godt og inkluderende arbeidsmiljø, hvor vi har tro på at folk som trives presterer bedre. Vi er profesjonelle men uformelle, og har stort fokus på samarbeid på tvers og det å lære av hverandre. Våre verdier er åpen, modig og ansvarlig, og skal sitte i ryggmargen til alle Usbl’ere. Vi er opptatt av å være ETT Usbl, selv om vi er fordelt på 12 ulike kontorer. Derfor har vi fokus på samlinger og aktiviteter som binder oss sammen som team.

 

Les mer om stillingen og søk her! 

Bjørn Myrer

 

 

I Usbl får du muligheten til å jobbe med spennende og varierte oppgaver i en bransje som er under kontinuerlig utvikling. Kombinert med hyggelig og dyktige kolleger gjør dette Usbl til et veldig fint sted å jobbe.

- Bjørn Myrer, grafisk designer