creuna-fb-cover-rød-logo

 

 

 

PIMP MY SLIDE VoL. 2 -

SLIK LAGER DU EN RÅ PRESENTASJON I POWERPOINTBestill kurset her

 

Trykk på knappen over og send oss en e-post med:

1. Navn og hvorvidt du er MFO-medlem eller ikke 
2.Hvilken e-postadresse du ønsker å motta kurset på
3. Hvilken e-postadresse du ønsker faktura sendt til

  
Om kurset:
 
Etter svært gode tilbakemeldinger på “Pimp my slide Vol. 1" ruller vi nå ut en Vol. 2 av kurset hvor vi beveger oss noen steg videre. Vi skal se på enda flere nyttige funksjoner, tips og triks til hvordan du lager en kick-ass presentasjon i PowerPoint. Blant annet skal vi gå igjennom animasjoner og overganger, samt viktigheten og riktig bruk av ppt-mal.
 
Om Janecke Løyning:
Janecke er Senior Mac Designer i Creuna. Hun har over 20 års erfaring med design og utvikling av presentasjoner og presentasjonsmaler. Hun jobber også med profilforvaltning, layout, innholdsproduksjon og -design. Hun har også holdt en rekke kurs i PowerPoint.
 
Hvem passer kurset for:
Kurset passer for alle som jobber med PowerPoint som verktøy. Både designere, innholdsprodusenter og markedssjefer.
Vi anbefaler deltakere på Pimp my Slide Vol 2. å gjennomføre Vol 1. først. Dersom du ikke tok dette kurset kan du 
Reviews fra deltakere som har deltatt på vol. 2:

"Utrolig nyttig og med masse gode eksempler. Har ikke brukt PP i særlig stor grad før, men nå gleder jeg meg til å stupe inn i funksjonalitet, ratte rundt og prøve og feile. Takket være dette inspirerende kurset. Tusentakk:-)"


"Kurset var praktisk med mange gode eksempler. slikt er kjempe nyttig." 

 

"Jeg synes det var bra bredde og dybde i temaene. Noe mer så blir det for mye til at det sitter. Jeg har jobbet 25 år som designer, og mye med PPT. Kanskje sett på det mer som en nødvendighet enn lystbetont å sette meg inn i funksjoner etc. og gjerne kjørt meg fast i egenlærte, tungvinne måter å gjøre ting på. Da er det veldig sunt å få innspill og gode løsninger fra eksperten Janecke."