mfo klem

Priser og betingelser

Hva koster et medlemskap i MFO?


Prisene gjelder medlemskap 2024.

 Vilkår og betingelser gjelder.

 

Individuelt medlemskap

Individuelt medlemskap:
2 290,- eks. mva. 
 
Studentmedlemskap:

590,- eks. mva.
Ved gyldig studentbevis.

Arbeidssøkende:

590,- eks. mva.

Bedriftsmedlemskap

4 – 9 navngitte medlemmer:
7 900,- eks. mva.
 
10 – 19 navngitte medlemmer*:
14 900,- eks. mva.
 
20 – 50 navngitte medlemmer*:
24 900,- eks. mva. 
 
 
Ønsker du å melde inn flere enn 50 personer? Send en mail til info@mfo.no

Viktig informasjon og betingelser for medlemskap: 

 

Vår prisstruktur er basert på aktive medlemmer innenfor bedriften. Hvor mange navngitte medlemmer dere melder inn avgjør hvor mye dere skal betale. Vi har innhold som kan inspirere alle deler av din organisasjon, så vi vil anbefale deg å gjøre som mange gjør: å melde inn hele bedriften. Da kan alle benytte seg fritt av vårt tilbud.

Meld dere inn ved å sende en mail til info@mfo.no, eller fylle ut skjemaet under. Ved innmelding via e-post trenger vi en liste med navnene og e-postadresse på den/de som skal benytte seg av medlemskapet, samt fakturainformasjon.

 

Alle medlemskap blir fakturert samlet i januar/ februar. Medlemskapet faktureres årlig, er bindende, og løper til det blir sagt opp dersom det ikke sies opp før 10. desember før ny faktureringsperiode.

 

Vi håper du/dere velger å melde dere inn, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på info@mfo.no for mer informasjon.

 


 

Ved individuelt medlemskap:
Individuelt medlemskap kan registreres på bedriften du jobber i, eller på deg som privatperson, men gjelder uansett kun for én person. Husk å gi beskjed dersom du bytter jobb, enten om du vil ta med medlemskapet videre i ny jobb, eller ønsker å melde deg ut.

 

Ved studentmedlemskap:
Studentmedlemskap løper et år om gangen, og du må legge ved gyldig studentbevis ved innmelding. Ønsker du å fortsette medlemskapet neste år, må du sende oss nytt studentbevis for å forlenge medlemskapet. 

 

Ved bedriftsmedlemskap:
Det er kun de fra din bedrift som er registrerte i medlemslisten som kan benytte seg av medlemskapet deres. Har dere ansatt nye, eller kanskje noen har sluttet? Send oss en e-post, så oppdaterer vi listen deres fortløpende. Ønsker dere å oppgradere til et større medlemskap, kan dette også gjøres mot et mellomlegg. Det er ikke mulig å nedskalere underveis i året. 

 

Finner du ikke det du leter etter eller trenger mer info?

Om du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på info@mfo.no.

Eline

 

Fyll ut skjemaet og bli medlem

Eller send oss en mail på info@mfo.no