Bli medlem
mfo klem

Priser og betingelser

Hva koster et medlemskap i MFO?

F.o.m 1. juli: 50% på alle medlemskap ut året!
Prisene gjelder medlemskap 2023.

Individuelt medlemskap

Individuelt medlemskap*:
Pris 2023: 1073,- (ord. 2145,-)
 
Studentmedlemskap*:

Pris 2023: 270,- (ord. 540,-)

*Prisene er oppgitt uten mva.

Bedriftsmedlemskap

4 – 9 navngitte medlemmer*:
Pris 2023: 3768,- (ord. 7.535,-)
 
10 – 19 navngitte medlemmer*:
Pris 2023: 6133,- (ord. 12.265,-)
 
20 – 50 navngitte medlemmer*:
Pris 2023: 10 258,- (ord. 20.515,-)

*Navn på medlemmer kan byttes ut underveis
*Prisene er oppgitt uten mva.
*50+ send en mail til info@mfo.no

Viktig informasjon og betingelser for medlemskap: 

 

Vår prisstruktur er basert på aktive medlemmer innenfor bedriften. Hvor mange navngitte medlemmer dere melder inn avgjør hvor mye dere skal betale. Vi har innhold som kan inspirere alle deler av din organisasjon, så vi vil anbefale deg å gjøre som mange gjør: å melde inn hele bedriften. Da kan alle benytte seg fritt av vårt tilbud.

Dere melder dere inn ved å sende en mail til info@mfo.no eller fylle ut skjemaet under. Vi behøver også en liste med navnene på den/de som skal benytte seg av medlemskapet. Navnene på denne listen kan byttes ut, men kun de som står på listen kan benytte seg av medlemskapet innenfor bedriften. Dere kan også utvide medlemskapet i løpet av året, dersom dere ønsker å melde inn flere, men det vil ikke være mulig å nedskalere.

Alle medlemskap blir fakturert samlet i januar/ februar. Medlemskapet faktureres årlig, og er bindende og løpende dersom det ikke sies opp før 10. desember før ny faktureringsperiode.

Frokostmøter for medlemmer er gratis i MFO, men dersom du melder deg på fysisk deltakelse og ikke gir beskjed om at du ikke kan komme innen 24 timer før arrangementet, vil du bli fakturert et no-show gebyr pålydende 500 kr eks. mva. Dette gjør vi for å redusere matsvinn og sørge for at flest mulig får mulighet til å delta fysisk på våre arrangementer.

Vi håper du/dere velger å melde dere inn, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på info@mfo.no for mer informasjon.

 

Finner du ikke det du leter etter eller trenger mer info?

Om du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på info@mfo.no.

Eline

 

Fyll ut skjemaet og bli medlem

Eller send oss en mail på info@mfo.no