Bullll
 

 

 

Bull Advokatfirma x MFO 


Hva betyr samarbeidet for deg som er MFO-medlem?

  • Tilgang til jevnlige kurs innen ulike juridiske temaer.

  • MFOs "husadvokater" Lisa og Cathrine fra Bull advokatfirma, som begge er eksperter på markedsrett og opphavsrett, vil være tilgjengelige for spørsmål og rådgivning for MFOs medlemmer.

  • Lisa og Cathrine blogger om aktuelle juridiske temaer Hvis bedriften din trenger det, kan de også tilpasse kurs spesielt, slik at flere kan dra nytte og få glede av denne kunnskapen.

bulle

 

Digitalt kurs: Innføring i markedsrett

Etter stor etterspørsel har vi gjort det mulig å ta det populære innføringskurset i markedsrett digitalt. Les mer om kursets innhold her, og bestill ditt kurs ved å sende en e-post til info@mfo.no.

95% av tidligere kursdeltakere var svært fornøyd med kurset: 

"Veldig bra! Godt dekket tema, til tross for stort fagfelt. Gode og relevante eksempler." 🌟🌟🌟🌟🌟
"Likte egentlig alt. Utrolig lærerikt og sjarmerende hoster." 🌟🌟🌟🌟🌟
"Mye bruk av eksempler var bra- Tar spørsmål underveis God innsikt uten å gå for mye ned i materien" 🌟🌟🌟🌟🌟 

Digitalt kurs Innføring i markedsrett

 

'Får jeg lov?'
Spør advokaten

Det er ikke alltid like lett å kjenne til alle rettslige prinsipper du må være klar over i kommunikasjon og markedsføring. Hvor går grensene for hva som er lov og hva som ikke er lov? Spør advokaten! 

Hvordan fungerer det?
15 minutter gratis juridisk veiledning samt 15% på juridisk assistanse utover dette. 

Hvis Bull-advokatene klarer å svare på ditt spørsmål innen 15 minutter, vil svaret være gratis. Trenger advokatene lenger tid til å innhente svaret du søker vil de avklare tidsforbruk direkte med deg først og tilbyr deretter 15% rabatt på ønsket assistanse. 

Merk: Bull trenger firmanavn både for medlem og eventuell motpart/kunde på forhånd. De trenger dette for å sikre at det ikke oppstår konflikt med en sak eller kunde Bull allerede har

"Dette er et vinn-vinn-samarbeid som bør være til like stor glede for MFOs medlemmer som det er for oss. Det gir oss en gylden anledning til å teste ut lovverket på faktiske utfordringer, og bidra til å finne lovlige og kreative løsninger i samspill med markedsførere, sier Cathrine og Lisa. Vi ønsker å bistå med kunnskap og strategisk rådgivning, som sikrer lovlig og etisk markedsføring. Og så er det veldig morsomt å møte engasjerte medlemmer på kurs, som stiller oss vanskelige spørsmål."


Ønsker du mer informasjon?


Har du noen spørsmål til våre 'husadvokater'?

De tar gjerne en uforpliktende prat med deg og kan kontaktes på e-post: 

Lisa: ld@bull.no
Cathrine: cagr@bull.no   


Lisa og catrh