Aktuelt

  Innetid, digital kundereise og SoMe inspo

  13. november 2020

  Litt inspirasjon å ta med seg inn i fredagen, 
  med ønske om en riktig god helg!

   

  Fagliig fredag 13.11

  Høst er ofte synonymt med mer innetid, og akkurat denne høsten har vi en ekstra god grunn for å holde oss mest mulig innendørs.
   
  Ser vi på tallene fra forrige lockdown i mars vil trolig digital aktivitet få en markant oppgang i ukene vi tilbringer innendørs. Økt digital sosial aktivitet i hjemmet gir dog gode muligheter for å nå din målgruppe på et tidspunkt de er åpne for å motta reklamebudskap. Det betyr at vi markedsførere må steppe opp og sørge for at vår digitale tilstedeværelse er on point i disse dager! 
   
  En god digital opplevelse for din målgruppe begynner med en gjennomtenkt og tilrettelagt digital kundereise. Markedssjefene la denne uken ut en svært nyttig artikkel som tar for seg den digitale kundereisen og hvordan den kan optimaliseres: Hvordan kartlegge en digital kundereise i 2020
   
  Én ting er å få potensielle kjøpere til ønsket destinasjon, men den vanskeligste og viktigste jobben kan ofte være å få de til å gjennomføre ønsket handling: kjøp!  CXL kommer med mange gode tips til CRO i denne matnyttige samlingen av artikler fra noen av de fremste CRO-hodene i verden: Welcome to the Ivy League of conversion rate optimization
   
  Har du ikke nettbutikk enda, men vil være med på Black Friday, Cyber Monday og julehandelen digitalt? Det finnes fremdeles muligheter for å "hive seg rundt".  Denne artikkelen fra Sempro forklarer hvordan nettbutikk kan løses enklest mulig: 
  Facbook shops og Instagram shop - nettbutikk på 1-2-3
   
  Apropos å steppe opp digitalt. Dersom du, som oss, jobber med arrangementer og nå er nødt til å gjennomføre disse digitalt, kan vi varmt anbefale deg å sjekke ut vår streamingpartner Captio. Du kan lese om samarbeidet i denne bloggartikkelen:
  En ny hverdag for MFO - fra fysiske til digitale events!
   
  SoMe inspo:
  Denne episoden fra Markedsføringspodden gir noen gode tips til hvordan man optimaliserer for salg på Facebook:
  Og denne episoden fra samme podcast kan være nyttig for deg som annonserer eller vurderer å annonsere på Youtube: Få mer ut av Youtube annonsering 
   
  Trenger du litt generell inspirasjon til markedsføring på Instagram? Sjekk ut denne:
  10 inspiring marketing instagram accounts to follow in 2020
   
  Kanskje har du noe helt spesifikt innen sosiale medier du ønsker å lære deg? Ta en titt på youtube-kanalen til Social Media Examiner eller deres blogg. Der finner man nyttige "How to-" videoer og artikler for alt mellom himmel og jord innen SoMe. 
   
  Og før vi tar helg..
  Det er begrensede muligheter for de mest spennende helgeplanene i disse dager. Men hva med en liten weekend get-a-way i ditt eget hjem denne helgen?
  Denne artikkelen fra TED's blogg gir deg noen gode tips til hvordan du kan gjøre det beste ut av situasjonen:  How to take a vacation without leaving your home
   
  God helg! 
   
  mfo case 2020
   

  Minner også om vår digitale halvsagskonferanse den 26. november. Her kan du får inspirasjon fra 7 ulike case levert av sterke merkevarer og vi skal selvfølgelig også snakke litt om Markedsføring i unntakstilstand! Hva har vi lært?

  Ønsker du å runde av arbeidsuken med et inspirerende foredrag?

  På MFO Innsikt nå

  Logg inn på MFO Innsikt her

  Ikke medlem i MFO? 

  Meld deg inn for 2021 nå og få gratis medlemskap ut 2020 - helt gratis. 
  Les mer om medlemskap her