Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

MFO inngår samarbeid med Inbound og Hubspot

6. mai 2020

DSC04827-1

Bilde f/v: Daglig Leder i MFO, Anna Hvinden,  Salgs- og markedssjef i Inbound, Camilla Tryggestad Visjø og Markedssjef i MFO, Anniken Englund,. 

MFO har lenge sett et behov for et bedre digitalt tilbud til sine medlemmer og har også hatt et ønske om en tydelig inbound strategi. Dette resulterer i nye samarbeid med både Inbound og Hubspot. Målet med disse samarbeidene er å gi et bedre digitalt tilbud, en bedre brukeropplevelse og også å sikre videre vekst for foreningen. 

Salgs- og markedssjef i Inbound Camilla Tryggestad Visjø gleder seg stort til samarbeidet med MFO: 

– MFO representerer en skikkelig god gjeng som virkelig brenner for å skape verdi for medlemmene sine. Vi deler også et felles ønske om å forbedre tilbudet til B2B-selskaper som ønsker å vokse med smart markedsføring, sier hun. 

Samarbeidet har allerede høstet frukter. Ny nettside for MFO er lansert, og mange av medlemmene til MFO har lært om B2B-markedsføring ved å delta på Inbounds webinarer

Planen videre er at Inbound skal være rådgivere for MFO når de etablerer en helhetlig, inbound-basert markedsstrategi, med HubSpot som grunnpilar. Til gjengjeld vil MFO-medlemmer få tilgang på artikler, video og webinarer for B2B-bedrifter, produsert av Inbound. Disse bedriftene har ofte havnet litt i skyggen av B2C-segmentet, noe MFO har et ønske om å endre på.

Markedssjef i MFO, Anniken Englund, forklarer hvorfor akkurat disse samarbeidene er så viktig:

- For oss står våre medlemmer i fokus, hele veien. Vi vil hele tiden forbedre oss og fortsette å være en god støtte for markedsførere, også digitalt. Vi så ganske raskt at både Inbound og Hubspot representerer de aller beste i klassen på de feltene vi ønsker å bli bedre og de har blitt utrolig viktige partnere for oss. De har allerede overgått all forventning og vi gleder oss til å bygge MFO videre med disse flinke folka og fortsette å forbedre vårt tilbud til Norges markedsførere, sier Anniken.