Bli medlem
amazon-web-grønn-cover-2.3 – 2

Amazon - Samarbeidspartner eller konkurrent?

Fredag 9. oktober

 

Meld deg på her

 

 

Frokostmøtet varer fra klokken 08.30 - 09.30. 

Dette arrangementet vil være både fysisk og digitalt. Det er kun 100 fysiske plasser tilgjengelig. Link til stream blir sendt ut i forkant. 


Amazon har hatt en enorm suksess på et globalt nivå, og de har endelig bekreftet lansering i Sverige - og nå står de andre Nordiske markedene sannsynligvis for tur. Det er mange spekulasjoner på hvordan norske handelsaktører bør forberede seg på dette. Etter hvert som flere og flere forbrukere over hele verden vender seg til netthandel, vil dette området være i aktiv utvikling.  

Læring fra andre markeder antyder at lanseringen vil endre e-handelen slik vi kjenner den i dag. Selv om det ikke er et fasitsvar på hvordan lanseringen kommer til å påvirke det norske e-handelsmarkedet, er det viktige områder netthandelsaktører bør forberede seg på. 

På dette frokostmøtet vil OMG Transact i Norge gi deg innsikt om hva som kommer til å endres når det kommer til forbruker- og shoppingadferd når Amazon lanseres i et nytt marked, fulgt av hvordan Amazon kommer til å påvirke eCommerce-industrien. I tillegg til dette vil OMG Transact i England gå gjennom Amazon sin bakgrunn og utvikling i verden, samt råd og tips på fokusområder om man skal samarbeide- eller konkurrere med Amazon.  

Til slutt vil Orkla dele sin bakgrunn om hvorfor de har valgt å samarbeide med Amazon, samt råd og tips på hvordan man kan gjøre dette slik at det fører til suksess. 

Påmelding for ikke-medlemmer er bindende. 

Vi vil overholde alle myndighetenes retningslinjer og passe på at dette blir et trygt event for deg som deltar fysisk.

Vi gleder oss til å se dere, både fysisk og digitalt! 

 

På scenen møter du:

Ina-1-2

Ina Iversen

Head of eCommerce OMG Transact Norway.
Image-1-1

Lucy Hawkes

Regional eCommerce Director OMG Transact (former Amazonian)
Thoner-2-1

Kristoffer Thoner

VP Head of Marketplaces Orkla ASA
08:00
Dørene åpner på Vika Kino
og frokost serveres
08.30
Foredraget begynner
både fra scenen og på live stream
09.30
Vi runder av
og ønsker god helg!

Meld deg på her:

 

 
 
Vika Kino 
Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo