Growth Hacking frokostmøte-2

 

 

 

Frokostmøte

23. november - Vika kino

Frokostmøte: 09.00-10.15

Workshop: 10.30 - 12.00 (egen påmelding)

 

Meld deg på her

 

 

 

Hack deg til vekst!

Den 23. november inntar Anssi Rantanen MFO scenen! Han har hjulpet over 100 selskaper med å implementere og utføre vekststrategier i løpet av sin tid i Growth Tribe Academy og i løpet av en treårsperiode hos Google.

Anssi Rantanen skal fortelle oss om hvordan de raskest voksende selskapene i verden systematiserer sin vekst. Kontinuerlig læring og eksperimentering innen både innovasjon og skalering av produkter og tjenester er kjernen i denne nye måten å drive vekst på. I dette foredraget vil han gi deg verktøyene som gjør at du bedre kan bygge en sterk kultur for vekst i din bedrift - både mindset og måten dere jobber på. Han vil sende deg fra dette frokostmøtet med konkrete take aways og rammeverk som du enkelt kan implementere i din bedrift. 

Han vil også gå gjennom en rekke caser, eksempler og studier fra store selskaper som Google, Amazon og Skyscanner, i tillegg til en rekke mindre merkevarer med stor suksess. 

MERK: Anssi holder en workshop etter foredraget. Meld deg på under.

 

Inget godt MFO-frokostmøte uten et godt norsk case!

På scenen får vi også høre fra den norske suksessen Myyk. De har hatt kraftig vekst på relativt kort tid – fra 0 til 20 millioner på under 2 år. Dette har de fått til ved blant annet systematisk jobbing og effektiv bruk av enkelt digitale kanaler, og samspillet mellom de.

Bak Myyk står byrået Simplenes ved blant andre Halvard Simonsen. På denne frokosten skal Halvor og Anssi lære deg alle triksene i boka, på hvordan vokse raskt, lurt, og kostnadseffektivt. Ta frem notatblokka og forbered deg på og notere raskt og flittig, for her kommer det mye nyttig læring!

Vi får høre fra:

Group 497

Anssi Rantanen, CEO @ MySpeaker Growth

Group 496

Halvard Simonsen, Strategisk rådgiver i vekstbyrået Simpleness

Bli med på workshop med samme tema!

Etter frokostmøtet fra klokken 10.30 - 12.00 holder Anssi Rantanen en eksklusiv workshop for 50 deltakere. Her vil dere bruke halvannen time på å dykke ned i metode for å skape vekst, basert på hvordan de raskest voksende selskapene i verden systematiserer og skaper sin suksess!

Les mer og meld deg på her!

Hack deg til vekst - workshop 1x1

 

 

Meld deg på frokostmøtet her:

Ønsker du å delta på workshopen etter frokostmøtet? Les mer her.

 
 

Frokostmøtet og workshop avholdes på Vika kino

Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo