Bakgrunn ny-1

 

 

 

Webinar

28. september 2023 - digitalt
Klokken 09.00 - 10.00

 

Meld deg på her

 
Å levere en enestående kundeopplevelse er av aller største betydning i e-handelens verden, og det blir stadig viktigere for hver dag som går. Dagens kunder forventer både personlige interaksjoner, sømløse brukergrensesnitt og ikke minst effektivitet. Driver du nettbutikk i dag bør du ta sikte på å levere en overlegen kundeopplevelse dersom du skal være konkurransedyktig de neste årene. 

På dette webinaret får du høre fra et byrå og en annonsør som begge er eksperter på e-handel. 

Tre Kronor Media & Making Science vil gi deg en forståelse av hvordan dataanalyse- og AI-teknologier brukes for å drive bedriftsvekst på nett. Key takeaways fra deres foredrag er: 
  • Hvordan strategisk bruk av kundedata gir innsikt i forbrukeradferd, preferanser og trender, slik at bedriften kan ta datadrevne beslutninger.
  • Hvordan AI-drevne teknologier som maskinlæring og prediktiv analyse som kan bidra til å automatisere prosesser, forbedre personalisering og optimalisere markedsføringsstrategier. 

I tillegg vil Markedssjefen i farmasiet.no dele sine erfaringer og vise hvordan Farmasiet jobber med optimalisering av sin digitale kundereise  i praksis.

Varmt velkommen til et lærerikt webinar den 28.  september!

ina ny

 

Helena

 

Filip

 

 

Meld deg på her: