Trendwatching-1

 

 

 

Frokostmøte

14. januar 2022

Klokken 09.00 - 10.30

 

Meld deg på her

 

Få med deg trendene du som markedsfører må ha koll på i året som kommer!

 

Tradisjonen tro skal vi kickstarte et nytt markedsføringsår med å gi deg de aller viktigste forbrukertrendene for det kommende året!

Trendwatching har gjestet MFO-scenen for å levere de ferskeste trendene til våre medlemmer i en årrekke. I år er vi så heldige å få rådyktige Vicky Loomes på besøk igjen - en formidler av rang! Dersom du ikke har sett Loomes på scenen før er dét alene grunn nok til å melde deg på frokostmøtet. 


Nytt av året vil vi også ta en enda nærmere titt på forbrukertrendene her til lands, og ingen ringere enn Paal Fure skal være vår guide! Paal Fure, CEO i dentsu Norge og Nord Europa, har i mange år vært ansett som en av Norges fremste trendanalytikere og er en etterspurt tungvekter innen marketingstrategi og fremtidsorientering!

 

Sammen skal vi forutse fremtiden for både det globale og lokale markedet. Vi skal dykke inn i forbrukerens vaner og forventninger og gi deg innsikten du trenger for å holde deg ett skritt foran i 2022. 

Målet med frokostmøtet er at du skal føle deg litt tryggere på hva du skal gjøre for å møte dine kunders behov og forventninger det kommende året.


Merk: Foredraget fra Trendwatching vil være på engelsk.  

 

Meld deg på her:

 
 

Frokostmøtet avholdes fysisk på Klingenberg Kino og blir streamet

Olav Vs gate 4, 0161 Oslo