Trendwatching cover trend

 

 

 

Klingenberg Kino

25. januar 2023

Klokken 09.00 - 10.30

 

Meld deg på her

 

Få med deg trendene du som markedsfører bør ha kunnskap om i året som kommer!

 

Tradisjonen tro skal vi kickstarte et nytt markedsføringsår med å gi deg de aller viktigste forbrukertrendene for det kommende året.

TrendWatching har i en årrekke levert de ferskeste trendene til våre medlemmer. Etter flere år med med Vicky Loomes på stream fra England, er vi i år så heldige å igjen få henne fysisk på MFO-scenen på Klingenberg kino.

Victoria Loomes er leder for trender hos TrendWatching og har levert over 140 forbrukertrend-keynotes, webinarer, workshops og trendsafari i mer enn 30 byer over hele verden, både personlig og virtuelt.

Nytt av året vil være at vi får besøk av et spennende panel som vil sette forbrukertrendene inn i norsk kontekst, slik at trendene blir enklere å "oversette" til lokaltilpasset kommunikasjon. Mer informasjon om hvem som skal sitte i årets panel kommer. 

 

Sammen skal vi forutse fremtiden for både det globale og lokale markedet. Vi skal dykke inn i forbrukerens vaner og forventninger og gi deg innsikten du trenger for å holde deg ett skritt foran i 2023. 

Målet med frokostmøtet er at du skal føle deg litt tryggere på hvilke tiltak du kan gjøre for å møte dine kunders behov og forventninger det kommende året.

Merk: Foredraget fra Trendwatching vil være på engelsk.  

Mer informasjon kommer. Vi gleder oss!

 

Meld deg på her:

 
 
 

Frokostmøtet avholdes på Klingenberg kino.

Olav Vs gate 4, 0161 Oslo