Bli medlem
onboarding bakgrunn

 

 

 

Et tredagers innføringskurs til markedsføringsbransjen

Jan/Feb 2024

Kontakt oss på info@mfo.no for mer informasjon og påmelding. 

 

 

 
Skal du få nye ansatte på teamet i nærmeste fremtid?
 

Vår bransje preges av høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver. En viktig nøkkel for å lykkes, er det gode samarbeidet på tvers av publisister, byråer og annonsør. Det er ikke uten grunn at et solid samarbeid på alle 3 dimensjoner nevnes som et suksesskriterie av flere bransje-veteraner.


MFO, i kraft av sin rolle som forening for hele markedsføringsbransjen, ønsker å legge til rette for et godt samspill mellom de ulike aktørene.

I 2023 lanserer vi derfor MFO Onboarding - en kickstarter for de som er nye (eller ønsker en oppfrisking) innenfor bransjen. 


Uavhengig av om vedkommende skal starte i byrå, hos et medie eller i en markedsavdeling, vil dette onboarding-programmet sikre at kandidaten får en solid innføring i bransjen, relevante verktøy, terminologi og annen nyttig innsikt og kunnskap for en flying start. Men kanskje viktigst av alt: kandidaten bygger nettverk på tvers av hele bransjen.

 
Vi vil i løpet av disse tre dagene besøke spennende aktører og få et innblikk i hvordan de jobber. Dette er en unik mulighet for å tilegne seg eksklusiv kompetanse og kunnskap som man kan ta med seg og således berike den rollen man har.
 
Tidspunkt: eksakte datoer kommer etterhvert
 
Det er kun 30 plasser tilgjengelig, så dette er en mulighet du ikke kan gå glipp av!
 

Priser:

Vær rask og spar penger med earlybird-billetter før årsskiftet 23/24: 8.990,- eks. mva for MFO-medlemmer, og 12.990,- eks. mva. for ikke-medlemmer. 

Fra 1. januar 2024 er prisen for MFO Onboarding 9.990,- eks. mva for MFO-medlemmer, og 14.990,- eks. mva. for ikke-medlemmer. 

Fullstendig program ny 1-3-1

 

Meld deg på her:

Påmelding er bindende.