mfokus 1920x1080 - 1

 

 

 

Hva er vår rolle som markedsførere,
i et stadig mer mangfoldig Norge?

 

Få tilgang her

Dette eventet er heldigitalt og tatt opp på forhånd. Foredragene sendes ut til de påmeldte klokken 09.00. Dersom du ikke ønsker å konsumere alle foredragene der og da, vil disse fortsette å ligge tilgjengelig, sammen med skriftlige intervjuer med spennende folk i bransjen. Slik at du får med deg akkurat det innholdet du vil, når du vil, hvor du vil og hvor mange ganger du vil. God fornøyelse! 

Er du medlem og ønsker tilgang? Send en mail til info@mfo.no

 

 

Etter mange heftige debatter knyttet opp mot tema mangfold i året som har gått, ser vi at det fremdeles mangler både forståelse for, fokus på, og en åpen dialog rundt tematikken, også innad i bransjen. Som en bransjeforening er det både vårt ansvar og ønske å speile hele bredden av vår bransje. Vi ønsker nå å rette vårt fokus mot dette svært viktige temaet i begynnelsen av 2021, og har derfor samlet en rekke stemmer i bransjen for å gjøre det vi gjør best: å lære av hverandre og bli bedre sammen!

 

 

Er vi flinke nok til å sørge for et representativt narrativ i kommunikasjonen vi lager, hvorfor er det viktig, og hvor starter vi?

 

Den 28. januar klokken 09.00 lanserer vi et digitalt seminar og alle som er påmeldt vil få tilgang en rekke artikler, foredrag og intervjuer av og med kloke hoder fra bransjen. 

Hvor bevisst er de ansvaret, hvordan jobber de aktivt med det, og hvilke konkrete tips har de til hvor man bør starte?

Noe av det du får hvis du melder deg på: 
Foredrag fra bedrifter som vil snakke om hvordan, og hvorfor de har et fokus på mangfold i sin kommunikasjon, en professor som vil snakke om merkevareeffekten av å la være, og en statskanal forteller om hvordan de har løftet problemstillingen inn i sin sendeplan og ut i TV-skjermene! 

 

 

Amazon 4

 

Du får blant annet høre fra:

 

 

Du får også høre fra disse: 

 

 

mangold 111-1
 

..og disse

 

 

 

insight correct
 

..flere navn slippes fortløpende - følg med!

 

mangfold 333
 

Er du medlem og ønsker tilgang? Send en mail til info@mfo.no