synlighet-korr-4

 

 

 

SEO FOR NETTHANDEL


Bestill her

 

 

Digitalt kurs med Synlighet

Varighet: 1 time og 15 minutter + spørsmål 

Kurset kan bestilles ved å sende en mail til info@mfo.no. Pris: 390,- eks mva. Du vil da få tilsendt både video av kurset og presentasjon. Dette kurset ble gjennomført live på zoom onsdag 14. april. 


Er nettbutikken din ikke synlig når målgruppen din leter etter produkter du tilbyr, vil salget gå til en konkurrent.  

Hvordan du strukturerer nettsiden din med effektiv navigasjon, hierarki, strukturerte data, forbedring av hastighet og - ikke minst - riktig type innhold til rett tid, er helt avgjørende for å bli målgruppens foretrukne valg gjennom kundereisen. Dette kan bli spesielt utfordrende når nettsiden din består av tusenvis av ulike produktsider.

Etter kurset SEO for netthandel vet du hvilket steg din bedrift bør ta for å komme videre med det strategiske SEO-arbeidet. Du har fått en oversikt over hvilke grep som gir mest effekt og hvordan du håndterer optimalisering av de enorme mengdene innhold du har på nettsiden.

Du vil få eksempler og tips til:

  • Viktige landingssider som ofte mangler hos en nettbutikk
  • Vanlige utfordringer nettbutikker støter på for å få et optimalt hierarki på plass
  • Utnyttelse av bildesøk og hvorfor er det viktig å være til stede der
  • Hvordan stikke seg ut og ta plass i søkeresultatet

 


Øystein Svendsen Opperud er til daglig byråleder for Synlighet sitt kontor i Oslo. Han er tett involvert i de største strategiprosessene Synlighet er involvert i på vegne av kunder og har selv hands on erfaring med søkemotoroptimalisering fra mange år som konsulent. Han vil fokusere på å bygge en SEO-strategi som henger sammen med forretningsmålene til nettbutikken.

Gaute Nordvik er fagleder for Synlighet sitt SEO-miljø som i dag teller et titalls av landets fremste spesialister på søkemotoroptimalisering og innholdsmarkedsføring - Denne gjengen vant i 2020 Nordic SEMrush Awards for beste SEO-arbeid. Gaute ser hver eneste dag førstehånd hvilke resultater som skapes når SEO-arbeidet blir strukturert og gjennomført på en resultatorientert måte. I dette kurset vil han fokusere på oppbygging av nettsider og implementering av SEO på et konkret nivå.

Synlighet sørger for at flere hundre bedrifter hver dag får den farten de trenger for å lykkes med datadrevet digital markedsføring. Fagmiljøet, som består av over 50 spesialister, digitale markedsførere, teknologer, annonsører, historiefortellere og strateger, gjennomfører effektive markedstiltak i digitale kanaler og gjør bedrifters ambisjoner om til målbare resultater. 

 

MFO KURSSERIE

"SEO for netthandel" er en del av kursserien Innholdsmarkedsføring og e-handel. Denne kurserien legger seg på et medium+ nivå og passer for alle operative og generelle markedsførere. Det betyr at du har en god del erfaring, men ønsker å ta din kunnskap til neste nivå. 

mfo-kurs-liste-4