Bli medlem
teft-web-grønn-cover-3.3

 

 

Slik skriver du en knallgod CV

 

Gå til MFO Innsikt

 

 

Digitalt kurs med Teft 

CV’en er både elsket og hatet, og den har kanskje aldri vært viktigere enn i dag. CV’en er dokumentet som kan åpne eller stenge dører både internt, overfor kunder av selskapet og i arbeidsmarkedet. Katrine Toven og Ole Aleksander Janzso fra Teft har sammenliknet, argumentert for og diskutert tusenvis av CV’er med ulike arbeidsgivere hos både annonsører og byråene.

Målet er at du som deltar får innsikt i prosessene hvor din CV kommer i spill. Hva som funker best akkurat nå, og hvorfor det har blitt slik. 


 I løpet av en time vil vi se på:
- Hvilken rolle spiller CV’en i en kompetansebasert utvelgelsesprosess?
- Hva er de vanligste feilene?
- Hvilke detaljer må med, og hvilke bør utelates?
- Hvordan design fungerer for hvem?
- Eksempler på gode CV’er
 
Hvem passer kurset for? 

Kurset passer for deg som tar del i ansettelsesprosesser, som kan få bruk av CV’en i interne eller eksterne prosesser, eller står ovenfor en jobbsøkerprosess.


Om kursholdere:
Ole Aleksander Janzso har jobbet med rekruttering og utvelgelse siden 2004. Han er ansvarlig for systemer, testing og kommunikasjon i Teft, og jobber i dag mye med kravstillingen, oppsettet og kommunikasjonen av nye rekrutterings- og bemanningsoppdrag. 

Katrine Toven har jobbet med rekruttering i to år, men har lang erfaring fra mediebransjen og ulike digitale miljøer som leder. Hun snakker med daglig med kandidater om deres CVer og oppdragsgivere om hvordan de skal finne de riktige folkene til sine organisasjoner. 

Om Teft: 
Teft har siden 2001 jobbet med rekruttering til og bemanning av roller innen kommunikasjon og markedsføring hos byråene, annonsørene og i mediene. Sammen med sine kunder har de tatt del i utviklingen og digitaliseringen av bransjen og fagområdene, og de har selv en sterk stemme i fagsammenhenger. Hvert år registrerer og oppdaterer over 4000 personer sin CV i deres database, og rådgiverne i Teft går igjennom hver eneste. Rådgiverne i Teft vet hva markedet etterspør og hvordan en CV leses av ulike mottakere.

 

 

Meld deg på her: