Double exposure of businessman hand points human resources, CRM and social media as concept

Ledig stilling: 

Markedskoordinator i MFO

Dette er en fiktiv stilling, og er kun ment som et eksempel på hvordan en landingsside tilknyttet en stilling vil se ut.

 

 

 

MFO_logo-3-1

 

 
  • 100% stilling

  • Fast ansettelse

  • Oslo, Norge

  • Søknadsfrist: xxx

I jobben som markedskoordinator i MFO vil du være en essensiell del av markedsavdelingen til bedriften. Hovedoppgaver består av bistand med nyhetsbrev, optimalisering av nettside og sosiale medier. 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i MFO?
Anna Hvinden, daglig leder i MFO:

Hva gjør det kulere å jobber i MFO enn hos andre?

Det at MFO er en liten bedrift, gjør at du kan bevege deg raskt, ta mye ansvar og realisere nye prosjekter og ideer på veldig kort tid. Selve jobben handler om det vi brenner aller mest for; Markedsføring. I vårt store nettverk av markedsførere, foredragsholdere og partnere lærer man enormt mye om marekedsføringsfaget i denne stillingen. Den kunnskapen kan du bruke inn å bygge videre på en merkevare som er leken, fremoverlent og etterhvert står sterkt i bransjen vår. 


Hva slags mennesker jobber i MFO?

I MFO jobber det 3 mennesker. Vi har også vår maskot - Alba - som er en sort Cobberdog. Vi er gjeng med masse energi som vi bruker på å forbedre, jobbe med, optimalisere og videreutvikle merkevaren vår. Felles for oss er også at vi er skikkelig glade i MFO og bryr oss om det vi jobber med. Det gjør også vårt styre på 12 personer, som kommer fra alle deler av bransjen. 

 

Hva kan en ansatt forvente av deres miljø og kultur?
Vi er en sosial gjeng i MFO. Vi sitter på MESH og er del av et stort gründermiljø som også er en del av vår 'fredagspilsgjeng'. Denne tar vi enten på takterrassen på MESH eller i bakgården på Brød og Sirkus. Humor er viktig på kontoret hos oss og det er viktig at jobb er gøy, selv om det veldig ofte koker. Vi løfter frem initiativ og ideer og ønsker at dette skal være en bedrift som gir deg muligheten til å vokse, utvikle deg og realisere dine ideer og tanker. 

 

Les mer om stillingen og søk her! 

Dette er en fiktiv stilling, og er kun ment som et eksempel på hvordan en landingsside tilknyttet en stilling vil se ut.

Skjermbilde 2021-03-25 kl. 13.41.55

 

 

Det beste med MFO er at jeg får mulighet til å arbeide i en bedrift hvor det ikke er langt fra idé til handling. Jeg får utfordret meg selv gjennom ulike og varierte oppgaver, og samtidig jobbe med supre og kreative kollegaer. 

- Anniken Englund, Markedssjef MFO