Nyhetsbrev - 1920x960

 

 

 

Tidlig på'n med Harald Rønneberg

 

Gå til MFO Innsikt

 

Etter fjorårets suksess arrangerer MFO, sammen med PLAN-B,  sitt årlige talkshow!

Norges markedsførere har snart lagt atter et år bak seg, og året 2020 har vært mildt sagt begivenhetsrikt. Den 4. desember møtes vi for å diskutere hvordan dette året har påvirket oss, og ikke minst, hva sier krystallkulen om 2021? 

I år som i fjor har vi fått med oss en av Norges mest erfarne Talkshow verter; Harald Rønneberg, som forøvrig også er en erfaren markedsfører!

På scenen får han besøk av et reflektert bransjepanel som skal ta for seg de viktigste verktøyene vi trenger før vi skal ta steget inn i et uforutsigbart og spennende 2021! 

Harald får også besøk av et lite arsenal av PLAN-B sine egne profiler:

Vi skal blant annet snakke med Vita og Wanda, tvillingene som på kort til gikk fra reality-deltakere til å bygge en sterk merkevare. I dag kan de blant annet skilte med egen serie, podcast og har gitt ut sin første bok! Hvordan har de og managementet jobbet for å vri imaget? 

Vi kan ikke oppsummere året uten å ta en svipp innom miljø- og bærekraft. For å snakke om dette kommer bransjens egen "bærekraftsguru" Petter Gulli og gjenbruksdronningen Ingrid Vik Lysne. Sistnevnte har akkurat blitt OneCall's NestenNy-ambassadør og skal snakke om hvordan bærekraft og markedsføring kan gå hånd i hånd. 

Se talkshowet på MFO Innsikt nå.


Dette er årets bransjepanel: