Tidlig på´n 2021 - Cover new2

 

 

 

Tidlig på'n med Harald Rønneberg 2021

Se det på MFO Innsikt

 

For tredje året på rad arrangerer MFO, sammen med PLAN-B, sitt årlige talkshow! 

Den 3. desember møtes vi igjen for å diskutere året som har gått, hvordan det har påvirket oss og hva vi kan forvente av 2022.

Som tidligere år, har vi også i 2021 med oss en av Norges mest erfarne Talkshowverter (og tidligere markedsfører) - Harald Rønneberg!

På scenen får Harald besøk av et spennende bransjepanel med kloke hoder fra Apeland, Google, Anorak, Vipps og Oda. I tillegg til å diskutere året 2021 skal panelet ta for seg de viktigste verktøyene vi trenger før vi tar steget inn i et nytt markedsføringsår!

I år skal vi også snakke om en markedsføringskanal i store endringer. Podkastmarkedet er i voldsom utvikling; også mulighetene for synlighet og annonsering. Hvordan kan din merkevare dra nytte av podkast? Hvilke alternativer finnes og hva skal du velge? Hvordan knytte podkastprofiler og merkevarer sammen på best mulig måte? 

For å fortelle deg alt du lurer på om markedsføring i podkast, kommer Erik Bratland, sales director i Acast Norge; verdens ledende podkastsselskap, og Christina Eriksen Fagernes, leder for tv og podkast i PLAN-B - som står bak noen av de største kommersielle titlene i Norge. 
 
Vi gleder oss en fantastisk morgen sammen med deg. MFO og PLAN-B lover overraskelser og goooood julestemning på Klingenberg kino. 
Tidlig pån

Tidlig på´n 2021 - bransjepanel-2

 

 

Tidlig på'n 2019

Endelig kan vi møtes i fullsatt sal på Klingenberg kino igjen. Ta en titt på videoen fra forrige gang vi arrangerte Tidlig på'n fysisk.

HubSpot Video

 

 

Dagens program

08:30
Dørene åpner
på Klingenberg kino
Vi mingler og spiser nydelig frokost sammen, levert av Gastro Catering. Vi oppfordrer alle til å være tidlig ute slik at man får tid til å nyte mat og selskap.
09.00
Talkshowet starter
Harald og bransjepanelet tar oss gjennom året som har vært.
10:30
Takk for i dag
Vi ønsker hverandre en god jul!