Bli medlem
Tidlig på ́n 2022 - Cover jul ny

 

 

 

8. desember, 09.00-10.30

Klingenberg Kino

 

Meld deg på her

For fjerde året på rad arrangerer MFO, sammen med PLAN-B, sitt årlige talkshow! 

Den 8. desember møtes vi igjen for å diskutere året som har gått, hvordan det har påvirket oss og hva vi kan forvente av 2023. 

 

Verden er ikke i endring. Den er endret!

Hvordan påvirkes vår adferd i tider med endrede økonomiske forutsetninger? Postpandemi, økende renter og strømpriser. Matprisene spiser opp budsjettet og det er krig i Europa. 

Det kan se litt mørkt ut og vi lurer på hva slags rolle og ansvar Markedsføring kan få og ha. Kan kreativitet og kommunikasjon bli en positiv motkraft? 

 

Som tidligere år, har vi også i 2022 med oss en av Norges mest erfarne Talkshowverter (og tidligere markedsfører) - Harald Rønneberg! Han skal sammen med et spennende og bredt representert panel uttale seg fra ulike perspektiver og ståsted, og skape god morgenstemning rundt et alvorlig tema. Årets panel består av:

  • Torbjørn Røe Isaksen, Samfunnsredaktør E24

  • Fredrik Svartdal Færevaag, Høyskolelektor i psykologi

  • Anne Marie Schrøder, Kommunikasjonssjef Matvett

  • Janne Brenda Lysø, Kreativ leder i Pol

I tillegg vil Opinions administrerende direktør og juleforsker/-entusiast John Lauring Pedersen ta oss gjennom julestemningens mange kjente og ukjente fasetter, og gi svaret på hvordan komme i mål med julestemningen i god tid før Sølvguttene synger julen inn. 

"Reisen til Julestemningen" er et resultat av årelang forskning på nordmenns julestemning – finnes julestemning på ordentlig, hva trigger den, hvem får den beste julestemningen – samt hvordan kan julestemning måles i et moderne samfunn?

 

Vi gleder oss til å dele denne førjulsmorgenen med deg!

 

Niklas fra The Voice synger julen inn for oss!

Niklas fikk sitt gjennombrudd i TV-programmet The Voice i 2022, der han sjarmerte det norske folk med blant annet sin tolkning av Henning Kvitnes sin klassiker «Evig eies – kun et dårlig rykte» og låten «Catapult» av Jack Savoretti.

I dag jobber Niklas som låtskriver og musiker.

Tidlig på ́n 2022 - 1x1-1

 Årets panel

 

Panel-1

 

 

Hva er Tidlig på'n?

Ta en titt på videoen fra en av de tidligere gjennomførte talkshowene! 

Vi håper å se deg i desember 🎄

 

Meld deg på her: 

 

 

 

Frokostmøtet avholdes på Klingenberg Kino

Olav Vs gate 4, 0161 Oslo