Bakgrunnn

 

 

 

7. desember, 09.00-10.45

Klingenberg Kino

 

Meld deg på her

For femte året på rad arrangerer MFO, sammen med PLAN-B, sitt årlige talkshow! 

Den 7. desember møtes vi igjen for å diskutere året som har gått, hvordan det har påvirket oss og hva vi kan forvente av 2024.


Finnes det håp i en litt kaotisk verden? Jo, det tror vi at det gjør!

Vi leser og hører hver eneste dag om kritiske og alvorlige krigssituasjoner i verden, og eksponeres for dystre nyheter rundt vår egen økonomiske situasjon med økte priser, dramatisk høy rente og det faktum at mange husholdninger og selskaper strever for tiden. Men, det finnes håp. Og i år har vi invitert utvalgte profiler til å reflektere rundt nettopp dette, med ulike perspektiver. Livet er for mange drittøft og består av ting vi ikke kan skjerme oss fra. Krig og vintermørke. Nå trenger vi en lykkeforsker! Ragnhild Bang Nes er Seniorforsker FHI/førsteamanuensis Psykologisk institutt, UiO vil denne morgenen dele sine perspektiver rundt hvordan finne håp i alt kaoset. Hvor er de små lukene i hverdagen som får frem smilet igjen?

Levekostnadene vi opplever tester vår tilhørighet og lojalitet til de merkevarene vi elsker. Hvordan kan kreativitet og merkevarenes tilstedeværelse bli en motkraft? Paal Fure, CEO, Dentsu Norway and Northern Europe vil reflektere rundt dette og de trendene vi opplever i markedet; hos forbruker og i et makroperspektiv.

Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB, har vært programleder i Luksusfellen og I lomma på Silje, har podcasten Pengetabu som handler om det du lurer på rundt økonomi, men ikke tør å spørre om. Er spesielt opptatt av økonomisk åpenhet, likestilling og inkludering.

Bjørg Thorallsdottir er en etterspurt kunstner, inspirator, forfatter og foredragsholder, som formidler hverdagsfilosofi, om livet, lykken, sorg, kjærlighet, og ikke minst mot- til å leve det livet som vi drømmer om.

Silje og Bjørg skal sammen med Harald og resten av panelet snakke om hvordan skape håp i det kaoset vi alle opplever for tiden. I tillegg vil Silje informere om hva nordmenn planlegger å bruke på årets julehandel, og hva de sier at de vil kjøpe- i tillegg til hvor mange som ønsker seg en gavefri jul i år..?  Hun vil også snakke om hvordan utsiktene til nordmenns økonomi i 2024 vil bli.

Bjørg på sin side vil fortelle om sin satsning "Destinasjon Glede", og hvordan lykkeskalaen til deltakerne endrer seg gjennom et livstilsendringskurs, og hvorfor dette er så viktig i den tiden vi er inne i nå.

I tillegg vil John Lauring Pedersen, Administrerende Direktør i Opinion, presentere ferske data fra Årets Juleundersøkelse. Hvordan forholder det Norske folk seg til julen i år? Vil julegavehandelen bli påvirket av en endret økonomi?  Og viktigere enn alt; hva finner folk juleglede i? Niklas Jung Hansen skal som i fjor skape musikalsk magi, og ellers så gir jo vår alles kjære Harald Rønneberg som alltid håp i seg selv.

Vi gleder oss til å dele denne førjulsmorgenen med deg!

NB: Vi har sammen med Jens Martin Johnsrud besluttet å gi han muligheten til å presentere sitt case på et annet event i regi av MFO. Dette er et så kult og unikt case, at det fortjener mer tid og oppmerksomhet så vi kommer tilbake til ny dato og anledning for å høre fra Jens Martin.

Panelll

 

 

Hva er Tidlig på'n?

Ta en titt på videoen fra et av de tidligere gjennomførte talkshowene! 

Vi håper å se deg i desember 🎄

 

Meld deg på her: 

 
 

Frokostmøtet avholdes på Klingenberg Kino

Olav Vs gate 4, 0161 Oslo