video for vekst i digitale kanaler

 

 

 

 

Bestill opptak av kurset her

 

Trykk på knappen over og send oss en e-post med:

1. Navn og hvorvidt du er MFO-medlem eller ikke 
2.Hvilken e-postadresse du ønsker å motta kurset på
3. Hvilken e-postadresse du ønsker faktura sendt til

 

 

Digitalt kurs med Synlighet

Bestill opptak av kurset:

Medlem: 390,- eks. mva.

Ikke-medlem: 1250,- eks. mva.

 

Online video er det formatet folk vil ha når de gjør research om produkter. Hele 58 % ser videoinnhold før de gjør et kjøp og trenden øker kraftig -spesielt det siste året.

Lær om de mest effektive og lønnsomme mulighetene innen videomarkedsføring og få flere konkrete eksempler på hvordan du distribuerer videoinnhold effektivt i noen av de viktigste kanalene for netthandel: Facebook, YouTube og Google søk og programmatisk. Kurset passer både for deg som jobber hands on med digital markedsføring og for deg som er ansvarlig for å utvikle markedsarbeidet strategisk.

 

Du vil få høre om:

  • Brukertrender der videoinnhold spiller hovedrollen
  • Live shopping og livesendinger
  • Annonseringsmuligheter i ulike kanaler
  • Optimalisering av video for økt rekkevidde

 

Morten Nordsveen er fagleder for Synlighet sitt kreative miljø som utvikler og gjennomfører kampanjer fra idé og produksjon til distribusjon for flere av landets største nettbutikker og merkevarer. Morten har over 10 års erfaring med kreative virkemidler for effektive kampanjer gjennom kundereisen - fra både inhousemiljøer og byrå. Han vil dele sine beste tips og peke på trender innen videomarkedsføring - spesielt for deg som jobber innen netthandel.

Synlighet sørger for at flere hundre bedrifter hver dag får den farten de trenger for å lykkes med datadrevet digital markedsføring. Fagmiljøet, som består av over 50 spesialister, digitale markedsførere, teknologer, annonsører, historiefortellere og strateger, gjennomfører effektive markedstiltak i digitale kanaler og gjør bedrifters ambisjoner om til målbare resultater.

 

 

MFO KURSSERIE

"Video for vekst i digitale kanaler" er en del av kursserien Innholdsmarkedsføring og e-handel. Denne kurserien legger seg på et medium+ nivå og passer for alle operative og generelle markedsførere. Det betyr at du har en god del erfaring, men ønsker å ta din kunnskap til neste nivå.  Som medlem av MFO får du rabatt ved å melde deg på flere kurs i serien.

MFO Kursserie - Innholdsmarkedsføring og e-handel