Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Medlemsfordel: 20% rabatt på videoproduksjon

29. juni 2021


avia 1111

 

Siden våren 2020 har MFO samarbeidet med vår partner AVIA Produksjon i utviklingen av videoinnhold til våre digitale flater. Vi ser et større behov for digitalt innhold til våre 4000 medlemmer. Derfor ønsker vi å gi alle våre medlemmer 20% rabatt på filmproduksjon med AVIA Produksjon.

AVIA er en strategisk partner på filmproduksjon for flere ledende merkevarer i de nordiske landene. Produksjonsbyrået dekker mer enn ti fagfelt, alt fra regi, fotografi og animasjon, til markedsføring og strategi. De er stadig i vekst, og har i den siste tiden hentet inn flere dyktige regissører og filmfotografer. AVIA håndterer alle faser og formater innen filmproduksjon. De utvikler idé og gjennomfører hele prosessen fra manus til ferdig film. 

AVIA sin visjon er å påvirke menneskers liv, valg og holdninger. Fokuset er at målgruppen skal motiveres og engasjeres av budskapet i filmene. For å lykkes med å påvirke kombinerer AVIA kreativt talent med en dyptgående strategisk forståelse av video i digitale flater. 

Med AVIA som samarbeidspartner får du et høyst kompetent produksjonsselskap – krysset med et ungt og idérikt kommunikasjonsbyrå. 

Tilbudet varer til og med 31.12.2021.

Klikk her for å ta en uforpliktende prat med AVIA 

AVIA_Produksjon _ Greenscreen _ WEB (94 of 104)

SOMM_BTS_HIGHRES (6 of 52)

AVIA_Produksjon _ Greenscreen _ WEB (95 of 104)

  

 

Les mer om AVIA her