Aktuelt

  e-Commerce: Black Friday og julehandel

  30. oktober 2020

  Litt inspirasjon å ta med seg inn i fredagen, 
  med ønske om en riktig god helg!

  Faglig Fredag Halloween edition

  Straks Halloween-helg! Disse merkevarene har tatt den helt ut:
  Halloween and Covid-19: which brands are creeping the spirit alive?

  Akkurat denne helgen er også inngangen til årets høysesong for shopping. Black Friday, Cyber Monday og ikke minst julehandelen står for tur. Å handle på nett blir stadig enklere, og økende smitte med påfølgende strengere restriksjoner samt minimalt med reisevirksomhet gir grunn til å tro at netthandelen vil nå nye rekorder i månedene som kommer. 
   
  Ehandel publiserte denne uken en  artikkel med spennende statistikk:

  "Åtte av ti nordmenn vil handle like mye eller mer på nett fremover, viser en fersk undersøkelse fra YouGov på oppdrag fra Vipps. 

  I følge YouGov-undersøkelsen svarer også en av fire at de vil handle på nett under Black Friday." Les hele artikkelen her:
  Én av fire vil handle på nett på Black Friday

  Amazon til Norden 

  For et par uker siden hadde vi et spennende frokostmøte i samarbeid med OMG Transact Norge og England og Orkla som tok for seg ulike mulige strategier i møte med e-handelsgigantens inntog. Dersom du ikke fikk det med deg kan du se hele foredraget og laste ned presentasjonen på MFO Innsikt her: 

  presentasjonsbilde

  Synlighet skrev også en spennende artikkel om lanseringen av Amazon.se denne uken:
  Amazon.se er lansert! Er du klar for konkurransen?

  "De som ikke har forberedt seg nå har veldig veldig dårlig tid"
  Les også hva Kaare Øystein Trædal, daglig leder i det nyetablerte techselskapet TRY Pearl, har å si om Amazon-lanseringen i denne artikkelen fra Ehandel: Amazon har lansert i Norden: "Blir en tsunami"

  Helt til slutt, har du 15 minutter til overs under dagens lunsj eller på vei fra A til B kan du lytte til den svenske podcasten "Under femton"- som lover at du på kun 15 minutter, lærer du noe nytt, eller får noen nye perspektiver innenfor et tema. Podcasten drives av Henrik Smolak, CEO for medieteknologi-selskapet Strossle.
  Foreslått episode i dag: Att lykkas på Amazon - Stefan Lagerqvist
   

  Det har kanskje aldri vært viktigere å prioritere at din digitale tilstedeværelse fungerer optimalt. I løpet av våren 2021 vil vi i MFO legge et stort fokus på eCommerce og du vil få muligheten til å delta på flere spennende kurs som skal gjøre deg rå på netthandel!

  Ønsker du å runde av arbeidsuken med et inspirerende foredrag?

  På MFO Innsikt nå

  Ikke medlem i MFO? 

  Meld deg inn for 2021 nå og få gratis medlemskap ut 2020 - helt gratis. 
  Les mer om medlemskap her