Aktuelt

  Koronarapport, hjemmekontor og julebord

  6. november 2020

  Litt inspirasjon å ta med seg inn i fredagen, 
  med ønske om en riktig god helg!

  Faglig Fredag Covid-edition

   

  For mange ble dette uken man igjen stålsatte seg for hjemmekontor på ubestemt tid. Vi kan anbefale å se denne TED talken som tar for seg hvordan man kan gjøre hjemmekontoret litt mindre utfordrende: 
   
  Medmenneskelighet har kanskje aldri vært viktigere og de siste månedene har vi sett solidaritet, dugnadsånd og omtanke også innen markedsføring! Denne uken skrev NRK om et par utradisjonelle og fine kampanjer som fikk oss til å smile:
   
  Det har allerede gått over seks måneder siden koronaviruset ble erklært en global pandemi. Hubspot har skrevet en spennende artikkel om hvordan pandemien har påvirket ulike bedrifter med hensyn til kjøpsinteresse, markedsføring og salgsresultater: How COVID-19 has impacted businesses - A 6 month perspective
  Artikkelen tar for seg hvordan ulike bransjer, regioner og bedriftsstørrelser har blitt påvirket av COVID-19, og gir deg innsikt rundt hvilke investeringer som gir mening akkurat nå.

  Trolig vil det tradisjonelle julebordet utgå i år, men det betyr ikke at man ikke kan glede og styrke teamet sitt på andre måter. I denne artikkelen kommer Hubspot med noen tips til hvordan julebordet 2020 kan gjennomføres trygt digitalt: 
  How to host a virtual Holiday party & bond with your team 

  Kanskje kan en virtuell julefrokost med dine kolleger være et friskt pust på hjemmekontor? Vi kan i såfall tipse om vårt bransjetalkshow i samarbeid med PLAN-B den 4. desember. Send dine ansatte en god frokost eller oppfordre dem til å ta seg tid til å lage noe ekstra godt selv denne dagen, logg dere på og få både faglig påfyll og underholdning. Les mer her: 
   

  Tidlig på'n - bilde av arrangement

   

  Ønsker du å runde av arbeidsuken med et inspirerende foredrag?

  På MFO Innsikt nå

  Ikke medlem i MFO? 

  Meld deg inn for 2021 nå og få gratis medlemskap ut 2020 - helt gratis. 
  Les mer om medlemskap her