Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Inbound marketing!

7. mai 2021

Litt inspirasjon å ta med seg inn i fredagen, 
med ønske om en riktig god helg!

faglig-fredag-1

I dag skal det handle om inbound marketing! 

Er du ikke helt stødig på hva strategien innebærer kan du lese en forklarende artikkel fra vår dyktige samarbeidspartner Inbound som er ekspert på området, her: Hva er inbound marketing?


Modell for inbound marketing

Hvis du tror det kan være aktuelt, men er usikker på om det er riktig vei for deg og din bedrift, publiserte Inbound nylig en artikkel med noen kontrollspørsmål til deg her: Hvem passer inbound marketing for?

I denne artikkelen viser Neil Patel deg ulike inbound marketing strategier og hvordan de settes og fungerer: 22 Inbound Marketing Strategies Your Startup Needs to Start Using Today


Og i denne artikkelen kan du se en rekke eksempler på gode inbound marketing kampanjer som har gitt suksess: 25 Clever Content Marketing Examples with Amazing Results

Jobber du allerede med inbound marketing i dag, eller skal i gang nå, kan vi anbefale deg å sjekke ut disse bloggene: 25 top inbound marketing blogs to follow.  Listen gir deg tips til det meste som kryper og går innen tematikken, internasjonalt. Jobber du B2B kan vi anbefale deg å sjekke ut Inbound sin blogg og podcast hvor de publiserer nyttig fagstoff på norsk.


Godt innhold er en essensiell del av inbound marketing. Denne artikkelen gir deg solid læring fra 5 TED talks som spesielt interessant for de som jobber med innholdsmarkedsføring: Content Marketing Lessons from 5 Amazing TED talks


Og når innholdet er skapt er mulighetene er flere enn noen gang hva distribusjon angår. Vår samarbeidspartner Markedssjefene har laget en guide for kanalvalg her: Innholdsspredning og kanalstrategi i 2021

Og apropos innholdsmarkedsføring, vi har to gode foredrag om dette på MFO Innsikt:

Innsikt - foredrag

Den gode nyheten: den moderne forbrukeren prosesserer gjerne kommersielt innhold fra merkevarer. Den dårlige nyheten: de godtar ikke hvilken som helst innpakning.

På dette frokostmøtet får du høre hvordan Rema 1000 treffer ulike målgrupper ved hjelp av strategiske tilpasninger av innhold basert på kanalens og målgruppens premisser. Som den første i sin bransje til å virkelig satse på YouTube sitter de på en rik erfaringsbank som de sammen med byråene TRYOpt og Splay One nå deler med deg. Se foredraget på MFO Innsikt her

 

Content marketing foredrag

Det har aldri vært enklere å lage innhold og publisere det, samtidig har det aldri vært vanskeligere å trenge igjennom støyen. Hvilke historier er det som bryter lydmuren?

Geelmuyden Kiese har utviklet en arbeidsmetodikk for innholdsmarkedsføring for å sikre mest mulig effekt. På dette frokostmøtet deler de erfaring fra noen av vinnercasene, samt går igjennom arbeidsmetodikken steg for steg. Se foredraget på MFO Innsikt her

Litt humor helt på tampen, dersom du ikke har tatt en titt på Marketoonist før, anbefaler vi at du gjør det nå. God helg! 

Episode 4 v1

Denne uken lanserte vi episode 4 av vodcasten Markedslønsj. Nå kan du også finne episoden som lydfil, for de av dere som foretrekker å få fag servert på øret. Hør episode 4 på Soundcloud her.

Temaet for episoden er 'Smarketing', er det bare nok et buzzord, eller kan det skape reelle konkurransefortrinn for din bedrift? Vi ser nærmere på hvordan salg og marked kan jobbe optimalt sammen og sørge for at samarbeidet skaper verdi. I denne episoden får møte Markedssjef Trine Sandvik Kolbjørnsen, Salgssjef Benjamin Blatch og Inbound Spesialist Andreas Brekstad - alle tre fra Markedssjefene. Ta dagens lunsj med oss da vel? 

  

MFO innsikt ny


Logg deg inn på MFO Innsikt her!

-

Ikke medlem i MFO? 

Her finner du de arrangementene du allerede nå kan melde deg på. Flere arrangementer lanseres fortløpende. Vi skal naturligvis også fortsette med våre månedlige MFO-frokostmøter med både dagsaktuell og evigung tematikk.Se alle våre kommende arrangementer her. Les mer om medlemskap her.