Bli medlem
Aktuelt

  Kjøp kursene: Pimp my slide vol. 1 og 2

  22. oktober 2020

  Fikk du ikke anledning til å delta på de digitale kursene "Pimp My Slide - slik lager du en rå presentasjon i PPT" med Creuna? Fortvil ikke! 

  Nå kan du kjøpe opptakene av begge kurs ved å sende en mail til info@mfo.no. Du vil også få tilsendt presentasjonene og alt bonusmateriale som tar for seg animasjoner og overganger. 

  Kursene koster 250 kr (eks mva) for medlemmer og 850 kr (eks mva) for ikke-medlemmer, per stykk. 
  Dersom du ønsker å kjøpe begge kursene tilbyr vi nå en pakkepris: 450 kr (eks mva) for medlemmer og 1450 kr (eks mva) for Ikke-medlemmer. 

  pimp-my-slide-vol-1-2-wide

  Om Janecke Løyning:
  Janecke er Senior Mac Designer i Creuna. Hun har over 20 års erfaring med design og utvikling av presentasjoner og presentasjonsmaler. Hun jobber også med profilforvaltning, layout, innholdsproduksjon og -design. Hun har også holdt en rekke kurs i PowerPoint.

  Hvem passer kursene for:
  Kurset passer for alle som jobber med PowerPoint som verktøy. Både designere, innholdsprodusenter og markedssjefer.

  Om Vol. 1: 
  Fulle tekstslides og animert clipart er så 1997. Men hvordan lager man egentlig en kick ass-presentasjon som imponerer? Hvordan får man PowerPoint til å spille på lag når man ikke er en designer selv.

  Det handler om å både mestre PowerPoint som verktøy og evnen til å formidle et tydelig budskap - og skrelle bort alt annet. I dette digitale kurset får du lære best practice-teknikker slik at du kan kommunisere bedre med ditt publikum. 

  Kurset er tredelt.
  - I første del får du en nyttig introduksjon av de viktigste funksjonene i programvaren som du kanskje ikke visste om fra før. 
  - I andre del gir vi deg konkrete tips og råd til hvordan du kan få frem budskapet ditt. Her vil du få presentert eksempler på slides som har blitt “pimpet” hvor vi tar deg gjennom prosessen steg for steg.
  - Siste del er satt av til spørsmål og svar slik at du kan sende inn og få hjelp til konkrete utfordringer - akkurat som om dette var et vanlig, fysisk kurs.

  Reviews fra deltakere som som har deltatt på Vol. 1: 

  "Supert webinar, gode tips som er lett å ta med inn i neste presentasjon man skal lage. Helt topp!"
  "Beste kurset på lenge. Veldig smart lagt opp. Bare VELDIG BRA." 
  "Veldig bra gjennomført kurs, relevant og lærerikt!"
  "Likte at hun viste hvordan man fysisk gjør ulike ting."

  Om Vol. 2:
  Etter svært gode tilbakemeldinger på “Pimp my slide Vol. 1" ruller vi nå ut en Vol. 2 av kurset hvor vi beveger oss noen steg videre. Vi skal se på enda flere nyttige funksjoner, tips og triks til hvordan du lager en kick-ass presentasjon i PowerPoint. Blant annet skal vi gå igjennom animasjoner og overganger, samt viktigheten og riktig bruk av ppt-mal.

   

  Reviews fra deltakere som har deltatt på vol. 2:

  "Utrolig nyttig og med masse gode eksempler. Har ikke brukt PP i særlig stor grad før, men nå gleder jeg meg til å stupe inn i funksjonalitet, ratte rundt og prøve og feile. Takket være dette inspirerende kurset. Tusentakk:-)"

  "Kurset var praktisk med mange gode eksempler. slikt er kjempe nyttig." 

  "Jeg synes det var bra bredde og dybde i temaene. Noe mer så blir det for mye til at det sitter. Jeg har jobbet 25 år som designer, og mye med PPT. Kanskje sett på det mer som en nødvendighet enn lystbetont å sette meg inn i funksjoner etc. og gjerne kjørt meg fast i egenlærte, tungvinne måter å gjøre ting på. Da er det veldig sunt å få innspill og gode løsninger fra eksperten Janecke"

  Av MFO