Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Let’s talk TikTok 2024! ✨

3. april 2024

Velkommen til Let’s talk TikTok 2024!  

Vårt forrige TikTok-seminar var braksuksess med full sal. I år blir fokus for dagen praktisk rettet: “Hvordan lykkes med innhold på Tiktok?”.

Program:

TikTok fra et byråperspektiv. Sånn jobber vi med TikTok i TRY v/Elke Vindenes (kreativ leder i TRY Opt) og Andrea Drevvatne Hugvik (rådgiver og fagansvarlig for TikTok i TRY Opt). Stikkord: fagansvar, trendpanel, performance og personvern

TV 2s topp 100 på TikTok. Sandra Mei Ling Noer (fagsjef sosiale medier) dykker ned i TV 2s 100 mest populære poster det siste året. 

Hvordan skape effekt på TikTok. v/Øyunn Krogh, Karoline Smådal (Byråleder i Simpl) og Kristin Naomi Sandstrand (Kommersiell leder i Simpl) 

Fra likes til lærling. Liv Maria og Camilla (kommunikasjonsrådgivere i Apriil PR) skal snakke om hvordan de har jobbet med TikTok for å øke søkertallet til rørleggerlinja – fra et bunnår i 2017 – med kontoen @blirorlegger.

Kriminalomsorgen deler om sitt arbeid med TikTok som kanal, og Redaksjonssjef for sakprosa Andreas Hatlevik i Bonnier Forlag skal snakke om BookTok.

Resten av programmet publiseres fortløpende og blir en god miks av praktiske tips, inspirasjons-caser og innlegg om effekt/analyse.Målgruppe:
Innholdsprodusenter og andre kommunikatører som bruker - eller er nysgjerrig på - Tiktok som kanal for å nå ut med sitt budskap. 

Dato: 17.04.24
Tid: 09 - 12
Sted: Carls, Carl Berner
Pris: 1490,- (ikke inkl. mva.)

Kvantumsrabatt - ta kontakt på event@partner24.no :

3-5 personer: - 20 %
5-10 personer: - 30 %
10 personer+: - 50 %

Håper vi sees den 17.april! 

Bestill her