Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Markedslønsj: To ferske pod-episoder og bildedryss fra sommerfest ✨

7. juni 2024

Litt inspirasjon å ta med seg inn i fredagen, med ønske om en riktig god helg!

faglig fredag v3-1

God fredag! 

Fått med deg de to ferskeste episodene av Markedslønsj? Våre gode samarbeidspartnere i Markedssjefene har sammen med Kim Syvaldsen, Leder for marked og rekruttering at Handelshøyskolen BI, spilt inn to lærerrike podcast-episoder som tar for seg hvordan BI jobber med kommunikasjon og markedsføring. 

  • Hvordan jobber BI med merkevarestrategi og forvaltning av merkevaren?
  • Hvordan er det å ha et akademisk marketingmiljø som følger nøye med kommunikasjonen?
  • Hvordan fyller de merkevaren med innhold og hvor annonserer de mest?

Episode 7: Handelshøyskolen BI - Nervepirrende markedsføring

markedslønsj_coverfoto_1080x1080_s6e7-8Lurer du på hvordan du kan lykkes med markedsføring, selv når du ikke ser effekten før i ettertid?

I denne episoden av Markedslønsj får du høre om den nervepirrende markedsføringsstrategien til Handelshøyskolen BI og hvordan de bruker KPIer aktivt for å vurdere om de kommer til å nå målene sine.

 

 Episode 8:  Handelshøyskolen BI - Studiomaten og merkevareidentitet

Mange assosierer kanskje BI med blå skjorter og høye skuldre, men realiteten er langt mer mangfoldig. Dette mangfoldet jobber Kim Syvaldsen, leder for marked og rekruttering, for å reflektere i BIs merkevarestrategi.

I del to av vår podcast Markedslønsj kan du høre mer om hvordan det er å forvalte merkevaren til en av Norges største utdanningsinstitusjoner.

markedslønsj_banner_1200x600_s6e7-8Før du tar helg!

På onsdag hadde vi vårt aller siste arrangement før sommeren, nemlig vår sommerfest for medlemmer og samarbeidspartnere, sammen med Markedssjefene.
Group 510
Festen ble avholdt på Brød & Sirkus, og vi gjennomførte Markedslønsj live podcast for første gang. På scenen fikk Trine og Trine besøk av Christina 'Titti' Smitt, Seniorrådigver i Opinon som snakket om trendrapporten for 2024 og hvordan trendene ligger an så langt. I del to av livepoden fikk damene besøk av markedssjef i Diplomis, Renate Wiig som snakket om hvordan de jobber med markedsføringen i år og hva som påvirker dem. 

Fikk du ikke deltatt? Vi runder av uken med et lite bildedryss fra den fine kvelden, og så håper vi du får anledning til å være med neste gang! God helg! 🤗
Foto av Kai Chen/ Chen Media 
ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0036ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0047-1ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0064ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0067ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0048ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0010ChenMedia_@iamkaichen_MFO-Sommerfest2024_web_0065


Ikke medlem i MFO? 

Les mer om medlemskap her