Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

MFO styrker laget med Oslo Business Forum som ny samarbeidspartner!

31. mars 2020

MFO_ContentNewsletter-600x300-500x250


Marketing driving business i 2020; Vi i MFO ønsker å bidra til at markedsføreren i 2020 løfter blikket, tenker større og tar en enda større posisjon - helt inn i styrerommet. Dette er én av grunnene til at vi har valgt å inngå et samarbeid med Oslo Business Forum!

Som MFO-medlem får du forlenget Early-bird pris på billetter til Oslo Business Forum frem til 7. februar. I tillegg inviterer vi til en eksklusiv samling med selveste… Marketing-guru Seth Godin!

Med en vekst på 600% over de siste fem årene er MFO blitt en suksesshistorie. Nå gjør vi enda et byks ved å inngå samarbeid med Oslo Business Forum. Med det gir vi et tydelig løfte til våre medlemmer og sender en oppfordring om nytenkning til resten av bransjen.

Funn fra MFO sine kvalitative og kvantitative undersøkelser gjennomført i 2019 viser at markedsførerne stadig må dekke et større kompetanseområde enn før. Store temaer som teknologi, digitalisering, bærekraft og produkt- og tjenesteutvikling er noen av temaene som trekkes frem mer hyppig enn før. Dette setter nye krav til hvilket faglig påfyll arrangører som MFO må by på for å være en relevant partner. Samarbeidet med Oslo Business Forum gir i første omgang MFO-medlemmer, som deltar på deres årlige konferanse i september, en eksklusiv session med markesføringspioneeren Seth Godin på Oslo Business Forum 2020. Men det bor også mer i dette partnerskapet; Både MFO og Oslo Business Forum deler en lidenskap i å utfordre status quo. I året som kommer skal vi derfor vi jobbe tettere sammen for å tenke ut hvordan vi i enda større grad kan løfte markedsføringsfunksjonen opp og frem – helt inn i styrerommet.

Som MFO-medlem får du forlenget Early-bird pris på billetter til Oslo Business Forum frem til 7. februar. I tillegg inviterer vi til en eksklusiv samling med selveste… Marketing-guru Seth Godin!

Seth er forfatteren av hele 19 bestselgere og en av de største profilene i verden innen markedsføring og ledelse. Sammen med SoMe ekspert Thomas Moen har vi i MFO en helt unik mulighet til å kikke inn i ett av verdens klokeste markedsføringshoder.

Dette vil du ikke gå glipp av! Meld deg på med rabattkode: MFO

LES MER OG MELD DEG PÅ HER! 

fredrik__anna-768x432

Nytt samarbeid. f.v: Fredrik C. Paulshus Dehli, (Oslo Business Forum), Anna Hvinden (MFO)