Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Trenger du et insentiv til en markeds- eller salgskampanje?

23. august 2023

Filmweb Norgesbillett - Hele Norges kinobillett for bedrifter!
Vil du teste to gratis billetter? 

Design uten navn (18)

Annonse

Med et universalt kinogavekort kan vi garantere at det blir stor suksess! Perfekt til alle kjønn, aldre og interesser. Ikke minst så går det store filmer på kinoen nå som har skapt store overskrifter i sommer. Barbie, Oppenheimer og Mission Impossible 6 har satt rekord på kino i sommer! Og flere store filmer kommer. 

Hva er Filmweb Norgesbillett?

  • Kan benyttes på alle filmer og kinoer i hele Norge 
  • En Norgesbillett tilsvarer en ordinær kinobillett
  • Opptil 40% lavere pris enn vanlige kinobilletter
  • Bærekraftig gavekort, både fysisk og digitalt
  • En verdifull opplevelse for mottakeren

En verdifull opplevelse til kunder og ansatte

Norgesbillett gir en stor verdi for både kjøper og mottaker! Billettene kan leveres digitalt i en Excel-fil, E-post, SMS eller fysisk i form av en papirbillett. Her kan du velge og vrake! Vi tilbyr også løsninger for API-oppsett dersom du ønsker automatisk utsendelse via bedriftens systemer, som gjør det lettvint for bedriften å sende ut og enkelt for mottaker og få. Om du ønsker eget design, f.eks personlig hilsen eller eget logo, så fikser vi også det! Du kan lese om våre designløsninger her, samt se eksempler på hvordan våre kunder har gjort det. Vår grafiske designer kan bidra med hjelp av design slik at dere blir fornøyde! For å finne ut mer om SMS-utsendelse av billettene kan du lese mer her.

Er du interessert i å vite mer om Norgesbillett?  Ta kontakt med oss på: norgesbilletten@filmweb.no. 
Sjekk ut NorgesbillettMange spennende bruksområder

Våre kunder bruker Norgesbillett til så mangt; insentiv til salgs- og markedskampanjer eller premier i sosiale medier-kampanjer eller konkurranser er noen av de mest populære bruksområdene. Norgesbillett kan også gis i gave enten det er jul, bursdag eller andre spesielle anledninger. 

Under kan du lese om noen av våre kundecaser, og om du ønsker å lese om flere kan du gjøre det her.

SpareBank  1 Østlandet: Gir kinobilletter til sine kunder ved bursdagsjubileum

SpareBank 1 Østlandet bruker Norgesbilletter som bursdagsgaver til sine kunder på 30-, 40- og 50-årsdagen. De sier selv at SMSene har naturlig nok svært høy åpnings- og klikkrate, og storfornøyde kunder! I tillegg bruker de Norgesbilletter etter gjennomføring av kundetilfredshetsundersøkelser. Les mer her.Coca-Cola i samarbeid med Vipps: Insentiv for å bruke sine tjenester

Coca-Cola brukte Norgesbilletter som premie i samarbeid med Vipps i Coca-Colas brusautomater, dette for å fremme sine tjenester. Norgesbillettene ble brukt som premier i en konkurranse, der tilfeldige kjøpere av drikke som betalte med Vipps på Coca-Colas brusautomater ble trukket ut som vinnere. Ler mer her.


Norsk Tipping: Insentiv i bl.a SoMe-konkurranser

Norsk Tipping har brukt Norgesbilletter som premier i ulike konkurranser og påskjønnelser i forhold til kommisjonær-leddet sitt. Det er også noe de har brukt i forbindelse med opplæring overfor samme målgruppe. Aktivitetene har blitt delt i bl.a sosiale medier. De ser at flere deltar på ulike aktiviteter når dette er en premie! Les mer her.

NorskTipping1080x1080


Kommende filmer på kino!

Det kommer en rekke spennende filmer utover høsten og helt klart noen store du ikke vil gå glipp av! Du kan også sjekke ut oversikten over absolutt alle som kommer her.

Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Opplev historien om THE HUNGER GAMES - 64 år før Katniss Everdeen meldte seg som frivillig, og flere tiår før Coriolanus Snow ble Panems tyranniske president.

Sulis 1907
Atten år gamle Konrad er desperat etter arbeid og får jobb i den livsfarlige gruven Hanken. Det er brutale kår for arbeiderne, og forholdene blir ikke bedre når den kyniske Olof Wennström kommer til makten i gruveselskapet. 

Konvoi
«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig.

Dune 2
"Dune: Part Two" utforsker den mytiske reisen til Paul Atreides når han forenes med Chani på jakt etter hevn mot konspiratørene som ødela familien hans.

Julen i Skomakergaten
Den første julen i Skomakergata forteller historien om hvordan en ukjent, liten jente på leting etter en ny familie, får Skomaker Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.Sjekk ut Norgesbillett

¨