Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

MFO & Wavemaker i nytt samarbeid 🤝

14. mai 2024

 

Wavemaker-Mfo-bilder-2024-19 (1)-1

Fra venstre: Anniken Englund, Markedssjef i MFO, Ida Cecilie Wille, Daglig Leder i MFO, Cathrine Hagen, CEO i Wavemaker og Lene Viktoria Vindenes, Marketing Manager i Wavemaker. 


Fra 1. april 2024 gikk et av Norges største mediebyråer, Wavemaker, inn som ny samarbeidspartner og sponsor av MFO.Både MFO som forening og vår medlemsbase har vokst kraftig de siste årene. Men mulighetene og potensialet er fortsatt stort, og vi har store ambisjoner om videre vekst og utvikling. For å sikre dette trenger vi solide partnere som ønsker å være pådrivere og bidragsytere til den faglige utviklingen i bransjen vår, sammen med oss.
Ida rund
Vår bransje er i konstant endring og jeg er overbevist om at Cathrine og gjengen i Wavemaker vil styrke vårt verdiforslag og muliggjøre tilgang på unik faglig kompetanse hos dem, som vil komme våre 5000 medlemmer til gode.  Vi gleder oss veldig til å samarbeide tett med Wavemaker i de kommende årene, sier Daglig leder i MFO, Ida Cecilie Wille. Vi i Wavemaker gleder oss til å samarbeide tettere med MFO i tiden som kommer. MFO er en spennende organisasjon med et faglig fokus vi liker. Wavemaker er levende opptatt av markedsføringsfaget og liker å snakke med likesinnede. Bransjen vår er i kontinuerlig utvikling og endring, og gjennom et samarbeid med MFO har vi funnet en partner og en arena der vi kan dele vår kompetanse.image 399

 Kjernen av vår kompetanse ligger innen merkevarebygging, mediestrategi og planlegging. Vi tilbyr også en rekke konsulenttjenester innen content, teknologi, data og innsikt som vi ønsker å dele med MFO sine medlemmer, sier Cathrine Hagen, CEO i Wavemaker.


 Mer om Wavemaker:

Wavemaker, som et av GroupM-byråene, er et globalt fullservice mediebyrå, med flere tiårs erfaring i det norske markedet. I det daglige jobber de med kunder på tvers av alle kategorier, med en høy andel lokal kunder. KI er allerede godt integrert i selskapets daglige arbeid, med bransjens mest avanserte planleggings- og optimaliseringsverktøy.

Selskapet er 100% eid av WPP, verdens største kommunikasjonsselskap på tvers av PR-, reklame-, og mediebyråer.  Wavemaker var i 2023 nr. 1 Global Agency Network in New Business og er til stede i 88 markeder med over 7200 ansatte.