Bli medlem
Aktuelt

  Kjøp kurset: Pimp My Slide - slik lager du en rå presentasjon i PPT

  8. juni 2020

  Fikk du ikke anledning til å delta på det digitale kurset "Pimp My Slide - slik lager du en rå presentasjon i PPT" med Creuna den 4. juni? Fortvil ikke! 

  Nå kan du kjøpe opptaket av kurset ved å sende en mail til info@mfo.no. Du vil også få tilsendt presentasjonen pluss bonusmateriale som tar for seg animasjoner og overganger. 

  Kurset koster 250kr eks mva for medlemmer og 850kr eks mva for ikke-medlemmer.

  Skjermbilde 2020-06-04 kl. 14.34.07

  Om kurset:

  Fulle tekstslides og animert clipart er så 1997. Men hvordan lager man egentlig en kick ass-presentasjon som imponerer? Hvordan får man PowerPoint til å spille på lag når man ikke er en designer selv.

  Det handler om å både mestre PowerPoint som verktøy og evnen til å formidle et tydelig budskap - og skrelle bort alt annet. I dette digitale kurset får du lære best practice-teknikker slik at du kan kommunisere bedre med ditt publikum. 

  Kurset er tredelt.
  - I første del får du en nyttig introduksjon av de viktigste funksjonene i programvaren som du kanskje ikke visste om fra før. 
  - I andre del gir vi deg konkrete tips og råd til hvordan du kan få frem budskapet ditt. Her vil du få presentert eksempler på slides som har blitt “pimpet” hvor vi tar deg gjennom prosessen steg for steg.
  - Siste del er satt av til spørsmål og svar slik at du kan sende inn og få hjelp til konkrete utfordringer - akkurat som om dette var et vanlig, fysisk kurs.

  Om Janecke Løyning:
  Janecke er Senior Mac Designer i Creuna. Hun har over 20 års erfaring med design og utvikling av presentasjoner og presentasjonsmaler. Hun jobber også med profilforvaltning, layout, innholdsproduksjon og -design. Hun har også holdt en rekke kurs i PowerPoint.

  Hvem passer kurset for:
  Kurset passer for alle som jobber med PowerPoint som verktøy. Både designere, innholdsprodusenter og markedssjefer.

   

   

  Av MFO