Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

MFO-verktøykasse: Digital kurs on-demand 🛠

22. mai 2024

Group 953

Visste du at du kan bestille opptak av alle våre gjennomførte kurs, slik at du kan se de akkurat når det passer for deg?
 

Vi har samlet alle kursene du kan bestille i dag på ett sted: MFO Verktøykasse.
Kursene og ekstra materiell sendes på e-post og forblir ditt til 'odel og eie' slik at du kan ta det når, hvor og så mange ganger du vil. 

Kursene er laget og priset slik at alle skal ha muligheten til faglig utvikling, på egne premisser. Sjekk ut vår verktøykasse og bli en bedre markedsfører i dag!


Skjermbilde 2024-05-22 kl. 12.27.22 Skjermbilde 2024-05-22 kl. 12.27.32Etter stor etterspørsel har vi også gjort det mulig å ta det populære innføringskurset i markedsrett digitalt!

Digitalt kurs Innføring i markedsrett

Forbrukertilsynet slår kraftig ned på markedsføring som bryter med loven og en risikerer både overtredelsesgebyr og tvangsmulkt. Hvordan kan du sikre at din reklamekampanje er i tråd med loven?

Lisa og Cathrine lærer deg de de viktigste prinsippene for lovlige reklamekampanjer og markedsføring. I kurset får du servert tre knagger å henge jussen på, og mange eksempler på hva som er lov og ikke lov.

Ler mer om kurset herPakkepris på våre fire mest populære kurs:

Det nærmer seg sommerferie og roligere tider på jobb og i den anledning har vi laget en kurspakke til deg som skal tilbringe litt tid på kontoret denne sommeren.

I pakken får du følgende kurs:

  • Excel-kurs for markedsførere (verdi: 490,- eks mva) 
  • Pimp my Slide Vol 1 & 2 (verdi: 400,- eks mva) 
  • Lær deg å overbevise med tekst (verdi: 1490,- eks mva) 

Total verdi: 2480,- eks mva
Pakkepris: 1790,- eks mva

Merk: Alle priser er medlemspriser eksklusivt for deg som er MFO-medlem. Les mer om de ulike kursene her.For å benytte deg av pakketilbudet eller bestille andre kurs du ønsker trenger du kun å sende oss en e-post med ditt navn, ønskede kurs samt e-post for faktura. 

Send din kursbestilling her.


Ikke medlem i MFO? 

Les mer om medlemskap her