Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Ny daglig leder i MFO

1. september 2022


MFO_160822_ 490

Administrasjonen i MFO f.v: Elise Løining - Administrasjonssjef, Ida Cecilie Wille - Daglig Leder, Alba -Chief dog officer, Anniken Englund - Markedssjef.
Foto: Martin Rustad Johansen 

Etter 7 år som Daglig Leder overlater Anna Andrea Hvinden ansvaret til Ida Cecilie Wille fra 1. oktober 2022. Ida har mer enn 20 års erfaring fra kunde- og byråsiden og har selv sittet som Markedsdirektør i flere store bedrifter som bl.a. Alliance Boots og Nille. 

De siste 7 årene har MFO vært på en spennende reise og Anna Hvinden overleverer en bedrift i vekst:

Disse årene har jeg hatt gleden av å bygge opp en fantastisk bedrift. Jeg startet på denne reisen alene i administrasjonen, uten penger på bok, uten kontorer eller nettside og med et veldig klart moderniseringsbehov.I dag jobber vi i en bedrift i full vekst, som virkelig blomstrer! Vi har fullsatte arrangementer, vi har hatt lønnsom drift hvert år og bare i 2022 har vi ønsket mer enn 500 nye medlemmer velkommen.


Da jeg tok over MFO for 7 år siden hadde vi noen hundre aktive medlemmer.  I dag samler vi godt over 4000 engasjerte markedsførere og andre kommersielle hoder. Jeg er så stolt av hva vi har fått til!
sier Hvinden

Ida Cecilie Wille har de siste årene vært rådgiver i byråene Geelmuyden Kiese og Schjærven Reklamebyrå og vil nå utforske en tredje dimensjon; nemlig å foredle og videreutvikle markedsføring som fag, som Daglig Leder av MFO. 

 

En digitalisert verden muliggjør å samle enda flere rundt et felles og utbredt interessefelt; nemlig kommunikasjon og markedsføring. Jeg har en sterk lidenskap for kommunikasjon og jeg ser potensiale i å øke kredibiliteten til markedsføring som mer enn kjøp og salg av annonser og plasseringer. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven, sier Wille.

Hvinden gleder seg stort til å få Ida inn i bedriften og ser en lys fremtid i møte for foreningen. 

MFO skal fortsette å vokse og være en solid partner for alle markedsførere. Ida og jeg har hatt mange gode samtaler og møter den siste tiden. Hun har en enorm driv og lidenskap for faget og har utrolig mange spennende tanker som skal ta MFO inn i en ny fase. Ida er en varm, solid og sprudlende person - helt perfekt til å drifte MFO videre. 

 

Ida selv har store ambisjoner for foreningen. For MFO ønsker hun å utforske videre vekst og ser et potensiale i å tiltrekke enda flere medlemmer, fra hele landet. 

I rollen som Daglig Leder for MFO ønsker jeg å synliggjøre foreningen enda tydeligere og å tilrettelegge for arenaer hvor markedsførere og formidlere av kommunikasjon kan møtes, og kompetanse kan deles på tvers av disipliner innenfor faget. Å sikre MFO som en pålitelig partner og formidler av kommunikasjon og markedsføring er det jeg vil bruke mest tid på, sier Wille.