Aktuelt
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Vil du sitte i MFO-styret? Søknadsfrist: 3. mai

18. april 2024

Styremedlemmer + ansatte

 

Hvem er vi?

MFO-styret er et hardtarbeidende, engasjert og sammensveiset knippe markedsførere som speiler hele bransjen - både kunde og byrå, ledere og unge lovende. Sammen med den daglige ledelsen sørger vi for at alt går på skinner i MFO slik at vi lager gode kundeopplevelser for våre medlemmer. Vi er involvert i både strategi og operativt arbeid, men er først og fremst et arbeidende styre. For oss er MFO vår viktigste hobby. 

Vi arrangerer jevnlig aktuelle kurs og frokostseminarer for våre medlemmer for at de skal holde seg oppdatert eller få en oppfriskning av faglig og relevant kunnskap.

I tillegg har vi noen flaggskip vi er svært stolte av som er gjentakende hvert år: TrendwatchingÅrets MarkedsførerByråbattleKanalbattle og Tidlig på'n

Les mer om hvem som sitter i styret her!

@iamkaichen_19102023_MFOKanalbattle2023_WebRes_-37

Hvem ser vi etter?

Forretningsutvikleren

MFO har hatt eventyrlig vekst de siste 5 årene. Vi søker ett styremedlem som klarer å se det store bildet og bidra til at organisasjonen fortsatt vokser på antall medlemmer, frekvens på deltagelse, kurs og nye forretningsområder. Samtidig kreves det at fremtidens markedsfører er mer forretningsorientert. Konkrete innspill på hvordan MFO kan styrke sitt medlemstilbud innen dette er positivt.

Kommunikatøren 

God på PR og kommunikasjon? Hjelp MFO og nå ut til enda flere dyktige markedsførere! Du liker å skrive og elsker å finne formuleringer som snakker til både hodet og hjertet. Du kan bidra med kommunikasjonsfaglige råd og veiledning både strategisk og taktisk. I tillegg er det et ønske om planlegging og gjennomføring av PR-tiltak i tråd med gjeldende planer.

B2B-markedsføreren

Vi søker en entusiastisk B2B-markedsfører som besitter sterk marketingfaglig kompetanse. Vi ser for oss at du i dag jobber både strategisk og taktisk. Du elsker markedsføringsfaget og er oppdatert på det som rører seg i bransjen. Du er idérik og sulten på å utvikle og gjennomføre nye konsepter for våre medlemmer.

Andre søknader
Hvis du mener du besitter kompetanse som er spennende for MFO, så tar vi også alltid imot åpne søknader!

Hva innebærer vervet

  • Ubetalt styrestilling med varighet på 2 år av gangen
  • Deltakelse på månedlige styremøter, i tillegg til generalforsamling og workshops
  • Ansvarlig for å skape og sikre godt faglig innhold på et eller flere av våre events/kurs/møteplasser
  • Bidra med faglig kompetanse og innsikt på gitte områder
  • Bidra på operative oppgaver knyttet til spesifikke prosjekter og / eller eventer
  • Deltakelse på våre events
  • Sosialt samvær, nettverksbygging og sparring med dyktige folk i bransjen

Søknadsprosess:
Send CV og et kort søknadsbrev til Valgkomiteen på mail: mfostyret@mfo.no, innen 3.mai - merk eposten med "Styreverv".

431308992_1292932108762890_4786481709622191250_n